U mnie trzeci dzień plamienia. Wg ostatniego cyklu i powtarzających się objawów powinnam dostać dziś lub jutro. Nie mam niestety nadziei dziewczyny jak brać ten wiesiolek? Jak długo, od kiedy? Co jeszcze można brać żeby sue wspomóc? Chyba któraś z Was która zaciazyla kiedyś tu o tym pisała.
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Rodzinne. Wszyscy z mojej strony mają takie temperatury.To u Was rodzinna taka wysoka temperatura? Ja nie mialam chyba nigdy wiecej jak z 38,5 a moj M z kolei nigdy nie ma gorączki.
Kami-biedna malutka, kurcze znow sezon na choroby i wirusy panuje
witam:-)
kami współczuje,taka gorączka-masakra
trzymam kciuki za testujące i życze II kreseczek
gaga tez bym się wkurzyła ale dałabym im tam popalić,jakby zapomieli mi tych badan zrobic
Dzięki dziewczyny :*Dziewczyny która orientuje się czy jak mam tsh w ciąży 1.5 to jest ok? Dalej powinnam brać euthyrox?
Badania ok tylko w moczu ph za wysokie jest do 7.5 ja mam 8 . Głupia betę robiłam dziś jest 15847.1 no Ale jestem spokojniejsza...
Kami zdrówka dla Małej i dla Ciebie też.
Ewel,
Nie odstawiaj euthyroxu i najlepiej idź na wizytę do endo. U mnie tak karze gin robić.
Kciuki trzymam!hejka laski,ja dziś ide na wizyte nareszcie po miesiącu zobaczę mojego orzeszka
Bo owu jest w dniu spadku właśnie, ale by ją potwierdzić muszą wystąpić potem trzy wyższe temperaturyKarola ja mam bardzo zbliżona i lekarz mówił ze jest ok
Kasik ja tez nie mam 38 Max ale to tez nie dobrze bo sie
dłużej mecze
Gaga a jaki lek i w jakiej dawcę? Ok odczytałam ze to co ja a dawka?
Oldzi ciesz sie ze nie masz sensacji, ja sie mecze juz 2 miesiac
Jade do pracy spóźniona bo zaspalam pierwszy raz od2 lat zaspalam
Dziewczyny ovuf pokazało mi ze ovu ju miałam i pokazało mi to na wykresie w dniu w którym spadła mi temperatura. Wiec jak to wkoncu jest? Sluzu oczywiście nie mam
Gaga,
Super, że dostałaś bromka. I bardzo nie fajny jest burdel w laboratorium.
Miłego czwartku!
xkarola
Karola a moze to plamienie implantacyjne?
Mam nadzieje cały czas puki co cisza zastanawiam się czy testu niezrobić ale już nie poranny mocz niewiem czy wyjdzie. mętlik mam w głowie
Mam nadzieje cały czas puki co cisza zastanawiam się czy testu niezrobić ale już nie poranny mocz niewiem czy wyjdzie. mętlik mam w głowie
Poczekaj do jutra lepiej
madziolina_p
Xkarola poczekaj do jutra a nawet do ndz jak sie nie rozkreci to zrobisz, a tak to i tak jest wczesnie jeszcze
reklama
Lilolo
Chyba nie ma leków na pcos. Często za to lekarze zapisują tabletki anty na trzy do sześciu cykli by wyciszyć jajniki.Kami niby super ale to tylko na zbicie prolaktyny a ja miałam nadzieję, że dostanę coś na PCOS a tak to pewnie znowu ze starań nici będą:/