gaga92
Fanka BB :)
to mnie pocieszyłaśChyba nie ma leków na pcos. Często za to lekarze zapisują tabletki anty na trzy do sześciu cykli by wyciszyć jajniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to mnie pocieszyłaśChyba nie ma leków na pcos. Często za to lekarze zapisują tabletki anty na trzy do sześciu cykli by wyciszyć jajniki.
on mi chyba nie będzie chciał dać anty bo wie, że się staramy. mówił coś że musze mieć wszystkie wyniki żeby wiedział z czego to się bierze i jak pomóc ale jestem zła że mi nie dopilnowali tych wyników tak to juz bym więcej wiedziałaGaga,
Napisałam tylko tyle co wiem. Ja na tabletki anty się nie zgodziłam. Dostałam wiec luteine. Nakaz pilnowania by się nie robiły torbiele i działałam, ale kupę czasu mi to zajęło. Może gdybym wzięła anty poszło by szybciej