reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Gaga,

Napisałam tylko tyle co wiem. Ja na tabletki anty się nie zgodziłam. Dostałam wiec luteine. Nakaz pilnowania by się nie robiły torbiele i działałam, ale kupę czasu mi to zajęło. Może gdybym wzięła anty poszło by szybciej ;)

cześć dziewczyny
ja niestety dzisiaj zaczynam @, :((( Majdaczku wpisz mi proszę 23.04
bardzo mi smutno... jedyna pociecha że kolejne testowanie wypadnie w urodziny męża, (chyba KasiaMarysia też ma urodziny 22 kwietnia) - może będzie prezent.. może.. bo jakoś bardzo oklapłam z pozytywnym nastawieniem :(

Witajcie kochane ;-) u mnie dziś piękna pogoda, trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie ;-) ktoś pytał o wiesiołka, ja od tego cyklu zaczęłam zażywać, więc póki co jestem początkująca. Kami mi lekarz też proponował tabletki anty, ale ja nie mam pcos, tylko miały być na wyregulowanie i też się nie zgodziłam, ale dostałam duphaston i inofolic, także zobaczymy ;-)

Myślę że też od dzisiaj znowu wrócę do wiesiołka, bo w tym cyklu nie łykałam i miałam saharę, a miesiąc wcześniej z wiesiołkiem to pływałam w śluzie;) brałam 1 tabletkę dziennie oeparol przez 14 dni (nie wiem czy to dobrze? ale wtedy @ mi się spóźniła, nie wiem czy to wiązać z wiesiołkiem)

Gaga,

Napisałam tylko tyle co wiem. Ja na tabletki anty się nie zgodziłam. Dostałam wiec luteine. Nakaz pilnowania by się nie robiły torbiele i działałam, ale kupę czasu mi to zajęło. Może gdybym wzięła anty poszło by szybciej ;)
on mi chyba nie będzie chciał dać anty bo wie, że się staramy. mówił coś że musze mieć wszystkie wyniki żeby wiedział z czego to się bierze i jak pomóc:( ale jestem zła że mi nie dopilnowali tych wyników tak to juz bym więcej wiedziała :(

Balladyna,

Bardzo mi przykro :( trzymam kciuki za kolejny cykl i śle fluidy ~~~~~~~

Gaga,

No mój też wiedział, że się staramy. Ale to częsta praktyka przy pcos. Potem łatwiej ponoć o ciążę bo jajniki są wypoczete i owulacji występuje.

Lady Agnes,

A ty znów nam zniknelas :(
Bacik się należy Zobacz załącznik 677843

reklama
Do góry