reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie trzeci dzień plamienia. Wg ostatniego cyklu i powtarzających się objawów powinnam dostać dziś lub jutro. Nie mam niestety nadziei :( dziewczyny jak brać ten wiesiolek? Jak długo, od kiedy? Co jeszcze można brać żeby sue wspomóc? Chyba któraś z Was która zaciazyla kiedyś tu o tym pisała.

reklama
To u Was rodzinna taka wysoka temperatura? Ja nie mialam chyba nigdy wiecej jak z 38,5 a moj M z kolei nigdy nie ma gorączki.
Rodzinne. Wszyscy z mojej strony mają takie temperatury.
Kami-biedna malutka, kurcze :no:znow sezon na choroby i wirusy panuje

witam:-)
kami współczuje,taka gorączka-masakra
trzymam kciuki za testujące i życze II kreseczek
gaga tez bym się wkurzyła ale dałabym im tam popalić,jakby zapomieli mi tych badan zrobic:angry:

Dziewczyny która orientuje się czy jak mam tsh w ciąży 1.5 to jest ok? Dalej powinnam brać euthyrox?
Badania ok tylko w moczu ph za wysokie jest do 7.5 ja mam 8 . Głupia betę robiłam dziś jest 15847.1 no Ale jestem spokojniejsza...
Kami zdrówka dla Małej i dla Ciebie też.
Dzięki dziewczyny :*

Ewel,

Nie odstawiaj euthyroxu i najlepiej idź na wizytę do endo. U mnie tak karze gin robić.
hejka laski,ja dziś ide na wizyte :D nareszcie po miesiącu zobaczę mojego orzeszka :D
Kciuki trzymam!
Karola ja mam bardzo zbliżona i lekarz mówił ze jest ok
Kasik ja tez nie mam 38 Max ale to tez nie dobrze bo sie
dłużej mecze

Gaga a jaki lek i w jakiej dawcę? Ok odczytałam ze to co ja a dawka?
Oldzi ciesz sie ze nie masz sensacji, ja sie mecze juz 2 miesiac

Jade do pracy spóźniona bo zaspalam pierwszy raz od2 lat zaspalam:(
Dziewczyny ovuf pokazało mi ze ovu ju miałam i pokazało mi to na wykresie w dniu w którym spadła mi temperatura. Wiec jak to wkoncu jest? Sluzu oczywiście nie mam:(
Bo owu jest w dniu spadku właśnie, ale by ją potwierdzić muszą wystąpić potem trzy wyższe temperatury :)

Gaga,

Super, że dostałaś bromka. I bardzo nie fajny jest burdel w laboratorium.

Miłego czwartku!

Kami niby super ale to tylko na zbicie prolaktyny a ja miałam nadzieję, że dostanę coś na PCOS a tak to pewnie znowu ze starań nici będą:/

reklama
Do góry