reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja miałam dziś zabiegany dzień, na szczęście @ się trochę uspokoiła także wypatruje jej końca i do dzieła! ;-) pije inofolic i zażywam castagnus także jeszcze nie ten ale następne cykle powinny być lepsze ;-)

reklama
No to julka pozostaje trzymać mocno kciukasy za działania :)
My z mężem juz w łożeczku, tv ogladamy. Zaczyna go jakas grypa rozkładac wiec od razu ,"lekoterapie" zastosowałam. Mam nadzieję, ze go bardziej nie rozłoży.
Dobrej nocki życze :)

Hej laski!
Nie odzywalam sie, bo w sob bylismy na imprezie, a w ndz to mialam rodzicow w domu, kolezanke i maly troche dokazywal, a wieczorem padlam :-)
Jak narazie cycki bola, ale chyba nie bardziej jak co miesiac i zauwazam czasem sluz, ale nie jakos duzo. Do @ 7 dni ;-)

A u mnie to samo bylo. Tzn rano troche wiecej, dzien na spokojnie jakby koncowka a od 18 do 1 w nocy czysto! W nocy wstawalam i nic, zupelnie. Zglupialam. Nic nie boli. Wszystko ok. Tylko ewidentnie swirowanie okresu.

Hej dziewczyny.
Lux kiedy będzie Cię więcej?
Madziolina trzymam kciuki za II kreseczki;-) ja mam do usg 2 tyg prawie... I wiecie tak na nie czekam i czekam oby zlecialo mi szybko.
Miłego dnia wszystkim

reklama
Do góry