reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina pierwsze zaraz po@ spodziewanej brzuch bolał podobnie jak na @ Ale jednak inaczej senność , zmęczenie, wrażliwości piersi. Od pn brzuch prawie nie boli a mam mdłości rano i zmęczona szybko sie robię i w sumie tyle;-) czasam o to ciagniecie w pachwinach mam jeszcze....

reklama
Restrykcyjna ale dla pozbycia sie grzybow to tylko 4 tyg!;) potem jesz jak chcesz normalnie;) dla zdrowia ograniczasz, wiadomo ale tylko przez 4 tyg nie jesz wcale;)
Pozniej z przyzwyczajenia nie bedziesz ich jadla:p

Ee no 4 tygodnie to moze jakos bym dała rade :p ale musze sie nad tym konkretnie zastanowic i poczytac więcej :)

Co do tego podziwiania to tak jak w moim przypadku zupełnie nie ma czego :p my póki co z moimi rodzicami mieszkamy do momentu wybudowania domu najprawdopodobniej, także ja tak calkiem sama to nie jestem ;D z tym, ze w łóżku i owszem :( musze sie pocieszyć jakims przytulakiem :)

A ja dopiero sie bede kladla spac, bo kolezanka u mnie byla :-)
A mnie czasem cos w pachwinie po lewej stronie zaboli, ale to nie jajnik i bardzo nisko w brzuchu taki lekki skurcz jakby mrowienie zlapie. Jeszcze 10 dni do @ , ktory oby nie przyszedl

Kurde madziolina najgorsze jest to odliczanie. Mnie zaczynają piersi juz bolec jak przed @. Ale póki nie mam plamienia które zawsze jest u mnie oznaką zbliżającej się @ to mam nadzieje.

reklama
Do góry