Madziolina pierwsze zaraz po@ spodziewanej brzuch bolał podobnie jak na @ Ale jednak inaczej senność , zmęczenie, wrażliwości piersi. Od pn brzuch prawie nie boli a mam mdłości rano i zmęczona szybko sie robię i w sumie tyle;-) czasam o to ciagniecie w pachwinach mam jeszcze....
reklama
Restrykcyjna ale dla pozbycia sie grzybow to tylko 4 tyg! potem jesz jak chcesz normalnie dla zdrowia ograniczasz, wiadomo ale tylko przez 4 tyg nie jesz wcale
Pozniej z przyzwyczajenia nie bedziesz ich jadla
Ee no 4 tygodnie to moze jakos bym dała rade ale musze sie nad tym konkretnie zastanowic i poczytac więcej
Co do tego podziwiania to tak jak w moim przypadku zupełnie nie ma czego my póki co z moimi rodzicami mieszkamy do momentu wybudowania domu najprawdopodobniej, także ja tak calkiem sama to nie jestem ;D z tym, ze w łóżku i owszem musze sie pocieszyć jakims przytulakiem
Mi jest dziś strasznie źle :-( a mój dopiero wróci jutro w nocy
Uszka do góry do jutra juz niedaleko, zleci :* tez mam teraz okres i od wczoraj "słomiana wdowa" jestem takze łącze sie z Tobą w bólu :*
Nie ma co podziwiac, a jak Piomar bedzie Twoj musial wyjechac to co zrobisz? Ja tez nie lubie jak go nie ma, ale to kwestia nastawienia.
Julka tule! Juz jutro sie przytulisz do swojego mezczyzny!
Jak bedzie musiał to zacisne zeby, zakasam rekawy i przetrwam
madziolina_p
Fanka BB :)
A ja dopiero sie bede kladla spac, bo kolezanka u mnie byla :-)
A mnie czasem cos w pachwinie po lewej stronie zaboli, ale to nie jajnik i bardzo nisko w brzuchu taki lekki skurcz jakby mrowienie zlapie. Jeszcze 10 dni do @ , ktory oby nie przyszedl
A mnie czasem cos w pachwinie po lewej stronie zaboli, ale to nie jajnik i bardzo nisko w brzuchu taki lekki skurcz jakby mrowienie zlapie. Jeszcze 10 dni do @ , ktory oby nie przyszedl
madziolina_p
Hehe dokladnie, ale tego to kazdej staraczce zycze!!!
Milych snow dziewczynki!!!
Milych snow dziewczynki!!!
reklama
madziolina_p
Mruva rozumiem Cie, to najgorsze, bo czlowiek doszukuje sie przeroznych objawow, czeka, czy jest plamienie, czy nie ma itp bedzie dobrze!