reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Tak czytam teraz suwaczki i zazdroszczę tym którzy mają dzieci, przynajmniej mają świadomość, że były wstanie zajść w ciąże, a ja nigdy nie miałam, nie poroniłam i nie wiem kiedy zajdę i czy w ogóle to nastąpi. Właściwie nie zabezpieczamy się od września chociaż wtedy uważaliśmy żeby to nie były dni płodne a jedynie tuż przed okresem. Od grudnia zdecydowaliśmy się starać i jak na razie mamy marzec a tu żadnych efektów starań. Wiem, że to krótko, ale musiałam się chyba wyżalić.

reklama
nie nie nie, bardzo bym chciała ale nie jestem taka do przodu ;))) ograniczam cukier tzn. mniej batonów cukierków żelków, napoje słodkie odstawiłam oprócz soków. Muszę się właśnie przerzucić na żytnie pieczywo. ale to wcale jeszcze nie jest takie proste.... W stolicy może tak, ale nie w mniejszych miastach. I oczywiście problem innych domowników, wiecznie wybrzydzających.
super masz fryzurkę :)

Dzieki;)
Co do domownikow-mozesz miec osobny chlebek albo przekonywac do swojego reszte;) moze u Ciebie razowy przejdzie? Moze z ziarnami polubia? One sa dostepne. A skad jestes? Zostaje jeszcze pieczenie samemu chlebka.:) wstawic zakwas, po tygodniu dodajesz 2 skladniki i do pieca:) kotlety zamiast bulki tartej do panierki platki kukurydziane rozbite sa pycha;) te bez cukru oczywiscie;) zamiast kako rozpuszczalnego - karob(ale nie kazdemu smakuje). Naleśniki na mace razowej zamiast cukru ksylitol;) do nalesnikow przepyszny i przezdrowy jest syrop klonowy do polania;) placuszki z kaszy jaglanej i jablkiem (przedszkolaki powinny conajmniej porcje jaglanki dziennie zjadac/wypijac) ;);) masz gotowca na zdrowa kolację:*

gaga92 dziękuję :) no właśnie czekam na nią jak wróci z przedszkola będzie mini imprezka :)
julka Przyjdzie i czas na ciebie, chociaż wiem że trudno w to uwierzyć jak się bardzo chce a nie ma... Ja zawsze mówiłam że wolałabym się starać latami ale jak już zaciąże by kończyło się szczęśliwie, anie tak jak było u mnie... ale każdy musi zmierzyć się z tym co go spotyka... i zawsze wydaje się nam że inni mają łatwiej... każdy ma swoje trudności w życiu i zmartwienia i musi się z nimi borykać... ehhhh....taki los...
madziolina u Was też wkrótce urodzinki :) i to pierwsze!

KasiaMarysia23 nie polecam tej odzywki. Ma w skladzie bardzo szkodliwy skladnik. Jesli masz slaba płytke moze sie slonczuc leczeniem dermatologicznym. Odzywka ma jednak wielu zwolennikow-dziala cuda jesli plytka mocna. Odzywka celowo drazni płytkę paznokcia zmuszajac ja do obrony. W ten sposob paznokiec sie wzmacnia, jako efekt uboczny. Niestety uszkadza w sposob niekontrolowany dlatego moga byc powazne powikłania
:);)

Enej gratuluje!!!!!! Rany, az mi serducho mocniej zabilo jak sobie tego kropka wyobrazilam!;););););)
A czy to bedzie Twoj lekarz prowadzacy? Ten co badan nie zlecil? Poszlabym do innego jesli nie i po badaniu sama o nie poprosila, mowiac ze sie niepokoje.
Masz czuc ze jestes pod najlepsza opieka cala ciaze przeciez:)

Ostatnia edycja:
W końcu przyszła @@@@!!! :-) majdaczku wpisz mnie na termin 18.04. I nawet jak wtedy przyjdzie to będzie regularnie a teraz myk do apteki i zażywamy wspomagacze :-)

reklama
Julka ja o moją córcie starałam się dwa cykle. Zaraz po ślubie zdecydowaliśmy, że się nie zabezpieczamy. Dostałam @, a już w następnym byłam w ciąży. A teraz staramy się już 14 cykli co odpowiada 14 miesięcy ;) jestem pewna, że i Tobie się uda. Od grudnia to jeszcze nie tak dużo. Trzymam kciuki za ten twoj cykl.

Do góry