reklama
monii88
Fanka BB :)
mi jak się uda zajść z drugim to chce rok po roku albo 2lata różnicy max,lekko niebedzie ale trójeczka mi się marzy:-)
Witam! Powtórka z poprzedniego cyklu, czyli dziś w 24 dniu cyklu przyszła wredna @ . Byłam raczej pewna , że w tym cyklu się nie udało, dlatego dobrze że mnie zalało, bo teraz spokojnie uda mi się przed świętami zrobić zabieg. Wiążę z nim duże nadzieje. Mam nadzieję że okaże się że jestem niedrożna i po zabiegu się uda. Jak nie to nie dam już chyba rady, dalej szukać. Mąż nawet nie myśli żeby się zbadać , a poza tym jest okropny i ostatnio się nam nie układa, więc nie wiem czy jest sens...
monii88
Fanka BB :)
ide się wykąpać,kolacje zrobić i do łóżeczka bo mi starasznie ziiiimno brr
Luxu 2 marca idę zaszczepić się drugą dawką szczepionki na WZW. Czekam na kolejną @ która mam nadzieję też będzie około 24-25 dni i mam dzwonić do gina , on ma mi powiedzieć kiedy idę do szpitala. Wiesz nie chce mi się czasami nawet pisać... a mój mąż to szkoda pisać
reklama
A badałas prolaktyne? Podobno może się zdążyć w drugiej fazie cyklu przy mocnym naciskaniu sutka taka wydzielina. wiec głową do góry
Jak tylko to zauwazylam to zapisalam sie do mojego ginekologa ale musze czekac do wtorku na wizyte. Kurde ze tez teraz sie to przytrafia jak zaplanowalam drugie dziecko