reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Skaba czekasz na ważna wiadomość? Ja ze szwagierka też koty dre.

Ma dziś wizytę u gina, bo ją od kilku dni bardzo boli brzuch i pojawiło się plamienie. Jest w 25tc.
Już nie wspomnę, że dopiero dzisiaj mi się przyznała, że od 1,5 mies. ma zwolnienie lekarskie, a nadal pracuje:no:.

reklama
Dziewczyny pytanie mam jak ktora wie prosze o odp
Jesli pęcherzyk graffa pęknie to po owulacji zmienia swoj kształt z kulistego na takiego o nieregularnych kształtach?? Czy powinien całkiem zaniknąć czy to ze zmenik kształt to ok...

pkati ostatnio jak byłam u gina to pokazywał mi pęknięty pęcherzyk i wydaje mi się, że wyglądał po prostu jak pęknięta bańka, ale może to tylko taka sugestia. Skoro po pęknięciu ma się przekształcać w ciałko żółte to chyba dobrze, że zmienia kształt. Jeśli pęcherzyk zanika to nie było jajeczkowania.

lux ojjj żeby ona chciała posłuchać.. kurcze trzymajcie kciuki, bo nadal nie mam wieści:no:

Pkati moze sie troche skurczyc ale nie duzo i zmienic ksztalt na nieregularny chwile przed owu

reklama
Do góry