reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam i ja z kawką :)
skaba kciuki za mamusię i mqaleństwo &&&&&
Kami nim maleństwo się urodzi to córeczka będzie miała 2,5 roku, ja patrząc na moją widzę że to wiele zmienia w zachowaniu, już powoli "dorośleje" ;) Moja córcia ciągle mówi że chce mieć rodzeństwo (dzieci w przedszkolu o tym rozmiają chyba) i myślę że nawet włączyłaby się już ładnie w opiekę bo lalki całymi dniami niunia...
Ashlee a jaki wy macie plan działania? (jeśli oczywiście można spytać )

Witajcie kochane. mam dziś w pracy sajgon. w nocy myślałam że przyszedł @ bo tak mnie brzuch bolał w dodatku miałam dość mokro, ale nic z tego, okresu jak nie było tak nie ma.

Hej laski :) ja mam zły humor, bo rano zaliczyłam kłótnie ze starym. Teraz umylam włosy i będę myć naczynia. Melka siedzi i tv ogląda. Potem idziemy na spacer.

Dzień dobry dziewczyny ;) ja juz na praktykach na szczęście się nie spoznilam ;) ze byłam te badania po południu będę miała wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie ?

Miłego dnia wam zycze

Dzien dobry ;) dzisiaj juz wtorek jescze tylko 4 dni pracy i weeknd;):) tak na pocieszenie...tzn u mnie 5 bi sobta...
Lux nic tak nie pobudza jak poranna kłótnia niczym zastrzyk adrenaliny... Lepszy niz kawa[emoji1]

Lux ja tez wczoraj zaliczyłam kłótnię z mężem... ehh szkoda gadac ale jest juz ok :)
a u mnie duuużo białego gęstego śluzu i od czasu do czasu zaboli któryś z jajników, jestem juz napewno po owulacji, dziś 21 dc.
Powiem Wam że testy owulacyjne w ogóle nie zadziałały bo nie ujżałam 2 ciemnych kresek tylko przez 2 dni jasną. byc może powinnam je robic rano i wieczorem, ale wylane co ma być to będzie :)
Jeżeli teraz nie będę w ciąży to odpuszczam wszelkie sprawdzanie. I pójdę na żywioł.

reklama
Do góry