reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam i ja z kawką :)
skaba kciuki za mamusię i mqaleństwo &&&&&
Kami nim maleństwo się urodzi to córeczka będzie miała 2,5 roku, ja patrząc na moją widzę że to wiele zmienia w zachowaniu, już powoli "dorośleje" ;) Moja córcia ciągle mówi że chce mieć rodzeństwo (dzieci w przedszkolu o tym rozmiają chyba) i myślę że nawet włączyłaby się już ładnie w opiekę bo lalki całymi dniami niunia...
Ashlee a jaki wy macie plan działania? (jeśli oczywiście można spytać )

Witajcie kochane. mam dziś w pracy sajgon. w nocy myślałam że przyszedł @ bo tak mnie brzuch bolał w dodatku miałam dość mokro, ale nic z tego, okresu jak nie było tak nie ma.

Hej laski :) ja mam zły humor, bo rano zaliczyłam kłótnie ze starym. Teraz umylam włosy i będę myć naczynia. Melka siedzi i tv ogląda. Potem idziemy na spacer.

Dzień dobry dziewczyny ;) ja juz na praktykach na szczęście się nie spoznilam ;) ze byłam te badania po południu będę miała wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie ?

Miłego dnia wam zycze

Dzien dobry ;) dzisiaj juz wtorek jescze tylko 4 dni pracy i weeknd;):) tak na pocieszenie...tzn u mnie 5 bi sobta...
Lux nic tak nie pobudza jak poranna kłótnia niczym zastrzyk adrenaliny... Lepszy niz kawa[emoji1]

Lux ja tez wczoraj zaliczyłam kłótnię z mężem... ehh szkoda gadac ale jest juz ok :)
a u mnie duuużo białego gęstego śluzu i od czasu do czasu zaboli któryś z jajników, jestem juz napewno po owulacji, dziś 21 dc.
Powiem Wam że testy owulacyjne w ogóle nie zadziałały bo nie ujżałam 2 ciemnych kresek tylko przez 2 dni jasną. byc może powinnam je robic rano i wieczorem, ale wylane co ma być to będzie :)
Jeżeli teraz nie będę w ciąży to odpuszczam wszelkie sprawdzanie. I pójdę na żywioł.

reklama
Do góry