reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Pkati tak tez ;) a jaka pomoc dostalas w staraniach? Bo ja i utrogestan i clexane mam miec bez refundacji

Hmmm narazie to taka ze mi zrobili komplet szczepionek przed zajściem w ciaze... I ze badania ktore mi robią sa bezpłatne [emoji1] narazie to płacilam tylko za clo chyba około 5 euro ..... Aschlee ja narazie sie nie orientuje mam nadzieje ze sie nie dowiem choć jestem ciekawa jak w nast cyklu bede potrzebować ten pregnyl na pęknięcie to czy płatne to jest ... Dowiadywałam sie tez co do invitro tak z ciekawości to nie ma az takiego problemu zeby w 100% kasa pokrywała

Moze zalezy od kasy chorych bo mnie tu czasem niezle utrudniaja...tak no leki to placi sie niewiele aczkolwiek tak jak mowie z clexane juz jest problem i utrogestan tez mialam nierefundowany niestety.

Aaaa nawet jak leki nie sa refundowane to nie jest to problem dla mnie bo patrząc na to ze mam wizyty bezpłatnie i dostaje odrazu termin bo jak bym musiała placic za każda wizytę kazda tyle co dziewczynki w Pl :/

reklama
20 zastrzykow clexane kosztuje 111 Euro wiec jedno opakowanie nie starczy Plus 2 opakowania utrogestanu 60 Euro...no ale co jak nie ma refundacji to trzeba bulic

Do góry