reklama
khadi
Fanka BB :)
Lux dziś na pełnych obrotach jesteś. Ja dziś miałam bal karnawałowy w przedszkolu he dziewczynki za Anne i Elze przebrane z Krainy Lodu prawie wszystkie)
Moja byla biedronka. Taka fantazje miala:-)
khadi
Kocham czerwone szpilki !!!!!!! Sory musiałam wam to powiedzieć dzisiaj sexiiii flexiii
Tez mi sie podobaja, szkoda ze chidze w nich jak kaczuszka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
khadi
Ej koleżanki córka też miała bal i była za wróżkę przebrana. Wyglądała pięknie![]()
Wlasnie byly same ksieznizki i wrozki, fajowe sa te male stroje
Lilolo
Asch,
A nie masz kogoś by ci w Pl łatwil fraxiparin lub clexan? Wiem że w Pl tez są problemy z refundacja clexanu bo ogólnie zmniejszyli jego dostawy. Nawet był dym o to w Pl bo ludzie po dwa tygodnie na lek musieli czekać. No i nie chcą przepisywać go refundowanego. Ale nawet bez refundacji u nas on kosztuje kolo 150zl - przynajmniej kiedyś tak było /to mocno by Ci to pomogło. Podobnie jak zamienienie ultrogestanu na Dupka lub lutinusa czy jakoś tak. (To nowy lek często po ivf go podają.)
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
A nie masz kogoś by ci w Pl łatwil fraxiparin lub clexan? Wiem że w Pl tez są problemy z refundacja clexanu bo ogólnie zmniejszyli jego dostawy. Nawet był dym o to w Pl bo ludzie po dwa tygodnie na lek musieli czekać. No i nie chcą przepisywać go refundowanego. Ale nawet bez refundacji u nas on kosztuje kolo 150zl - przynajmniej kiedyś tak było /to mocno by Ci to pomogło. Podobnie jak zamienienie ultrogestanu na Dupka lub lutinusa czy jakoś tak. (To nowy lek często po ivf go podają.)
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
khadi
Mój synek zazyczyl sobie strój ninjadzisiaj już w nim śmiga po domu a bal w czwartek
![]()
To bedzie ninja przez tydzien, chyba ze wczesniej mu sie znudzi:-)
reklama