reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dzień dobry, a raczej zły ;\ 1 kreska ;(;(;(;(
Życzę innym miłego dnia
Życzę innym miłego dnia
Moze jeszcze za wczesnie ? Dopoki nie ma @ nie wszystko straconeDzień dobry, a raczej zły ;\ 1 kreska ;(;(;(;(
Życzę innym miłego dnia
Ruda Hetera
Dzień dobry kochane
Kasia ale @ nie ma jeszcze prawda? Lady pisała że dopiero tydzień po spodziewanym terminie @ zobaczyła dwie kreski a wcześniej nawet cienia nie było
Yesenia zobaczysz słońce że po laparoskopii lekarz będzie wiedział co robić żeby były dwie kreski głowa do góry, jeszcze nic straconego, wszystko przed Tobą
Jolasia przykro mi ale chyba też za wcześnie testujesz?
A ja dalej męczę się z @ ech nie dość że długo na nią muszę czekać to jeszcze tydzień trwa
Kasia ale @ nie ma jeszcze prawda? Lady pisała że dopiero tydzień po spodziewanym terminie @ zobaczyła dwie kreski a wcześniej nawet cienia nie było
Yesenia zobaczysz słońce że po laparoskopii lekarz będzie wiedział co robić żeby były dwie kreski głowa do góry, jeszcze nic straconego, wszystko przed Tobą
Jolasia przykro mi ale chyba też za wcześnie testujesz?
A ja dalej męczę się z @ ech nie dość że długo na nią muszę czekać to jeszcze tydzień trwa
Ruda Hetera
Ruda Hetera a Ty też odpuściłaś w tym cyklu?? Widzę że też w poczekalni...
Miałam odpuścić ale mąż mówi żeby jeszcze spróbować, dziś jedziemy na badanie nasienia. I jak się uda to z wynikiem jeszcze dziś do gina. Pisałam pw do Majdaczka żeby mnie wpisała jeszcze
reklama