reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady kochana a Ty w którym tyg juz jesteś?
Wedlug om dzisiaj koncze 7 (7t6d)

Dziś na forum miejszy ruch niedziela każdy leniwie ja spedza albo jezdzi do rodzinki;)
Lux gdzie jestes bo tak cicho jak Ciebie nie ma:)
Kamilove a Ty jak się masz?
Lady Agnes spisz?:)

Ja mam wieczór z grzańcem i tak sobie myślę że musze jeszcze 11 dni byc w niepewnosci czy sie udalo czy nie....
Ewel a Ty znowu cos pijesz? Ale Ci dobrze ;-) Ja nie spie, dzisiaj zastrajkowalam i wstalam z wyrka bo grozilo mi zalamanie psychiczne. Poruszam sie co prawda tylko do kuchni i na kanape w salonie, ale to juz sporo ;-)

Karla, jak zaczniesz pisac bloga, to ja tez chce linka, chetnie poczytam :-)

Lady no pije ;) ndz wieczór do filmu kieliszek grzanca he. No ciężko tak ciągle leżeć. Idziesz w tym tyg Lady do lekarza? Pewnie pozwoli już chodzić ;) mi się marzy morze i słonko ;))

ewel ja miałam bolace piersi i parcie na mocz, najpierw co godzine, potem co 15 minut al. to szybko przeszlo, jakiś tydzień bolał mnie brzuch

Ewel wizyte mam we wtorek i nie ukrywam ze po cichu licze na to, ze zwolni mnie z tego lezenia.
Ja robilam test w 14 dniu po owu czyli mniej wiecej jak miala byc @ ale test wtedy wyszedl negatywny, nawet cienia cienia, i objawow nie mialam zadnych. Pozniej zrobilam test po kilku dniach i byly juz 2 dobrze widoczne krechy, a objawow wciaz nie mialam

agnes to ty dokładnie tydzień jesteś do przodu ja dziś mam 5tyg i 6dni, senność mnie nie dopada ale wymioty od dziś już są

reklama
Do góry