reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Znalazłam to:

Do opóźnienia wytrysku może również dojść, gdy mężczyzna jest zmęczony lub gdy stosunek następuje krótko po poprzednim.

Problemy z wytryskiem są bardzo powszechne i w większości przypadków nie są powodem do zmartwień. Aby ich uniknąć należy zadbać o odpowiednią oprawę aktu seksualnego – nie śpieszyć się, rozluźnić, zapomnieć o codziennych problemach. Dużą rolę odgrywa również partnerka. Bliskość, zrozumienie i zaufanie znacznie redukują stres i niepokój.

reklama
Hej Kochane :* właśnie jem śniadanie :) mama młodej zjechała wcześniej z pracy i wtedy już młoda lepiej się czuła. Ale była przerażona. Może młoda czymś się zatruła? Ale czym? Jadła to co rodzeństwo. Biedna :( dziś jadę też wcześniej, bo na 12-ta. Na obiad Tomkowi rozmrozilam jarzynowa a sobie pierogi i obiad z głowy.

Uznaliśmy wczoraj z mężem ze musimy wieczorami znaleśc sobie jakies zajęcie poza tv i komputerem
wiec chodzimy na siłownie co by nie mysleć za duzo, bo wracając z pracy robię test ovu i się nakręcam :) a staramy sie co 2 dni co by męża nie zniechęcić, wczoraj mu mówie że nie musimy a on na o to spoko, a póxniej i tak się przytulił :p

Dzień dobry :)
Coś w tym jest, że jak się odpuści to się udaje. Pamiętacie, że ja na początku tego cyklu pisałam, że na 100% się nie uda bo M. będzie za granicą? I na luzie podeszłam do tego na zasadzie, że musiałby się cud zdarzyć ;) no i się zdarzył :)

Zofia! Sto lat :) niech dwie 4. przyniosą Ci szczęście!

Ostatnia edycja:
reklama
14 lutego ide na wesele testowac będe ok 17.02 jak ,myslicie czy jak wypije winka na weselu to może dzieciaczkowi cos zaszkodzic o ile bęe w ciązy? Maz mi zakazuje...

Do góry