reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zofia,

Wszystkiego najlepszego :)
Samych pomślnych wieści i spełnienia marzeń [emoji512] [emoji512] [emoji512]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Zofia wszystkiego najlepszego i oczywiście upragnionego bobaska :)
Wczoraj było przytulanko i wspólna kąpiel, i powiem Wam że chyba to prawda że jak nie cisnę męża to sam przychodzi i ma wielką ochotę :) a jak mu w poprzednim cyklu mówiłam że musimy to sie obraził w końcu i był zmęczony staraniami. A teraz mam 10 dc, testy owulacyjne negatywne więc na spokojnie :)

Zofia ;)))

Załączniki

• uploadfromtaptalk1422604741347.jpg
    uploadfromtaptalk1422604741347.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 36
Ewel, kotek

Mój mówi to samo :) i ciągle powtarza mi, że przez to moje "chce dziecka tu i teraz" nam się nie udaje. Według niego powinnam odpuścić, a dawno chodziłabym z brzusiem ;)

Idę zaraz do Alicji powiedzieć, że jednak musi kogoś innego szukać dla Lenki i Tymka.

Dziś w ogóle była ciężka noc. Młoda co godzinę się budziła :(
A w końcu o 4 zrobiliśmy jej płatki z mlekiem, dziecko wpyliło do piątej pośpiewaliśmy jej kołysanki i śpi do teraz.

Kamilove ale my nigdy nie mieliśmy problemu żeby on skończył.... Pierwszy raz w ostatnich dniach sie zdarzyło jak mówię ze trzeba rano i wieczorem he bo to te dni mówi ze presję wywieram na nim i go stresuje więc po złości pow żeby poszedł do lekarza że ma problem z wtryskiem na co on ze 8 lat nie było takich syt a jak teraz naciskam to tak jest bo sie stresuje he i zebym poczytala o tym ze to normalne;))

reklama
Ewel,

Hehe i miał rację ;)
Mój też miał takie problemy. Co prawda u nas to stres i zmęczenie robiły swoje. Ale ja widzę, że mojemu n samo słowo starania jeży się włos na głowie [emoji14]

Dlatego teraz nie informuje go o owulacjach, dniach płodnych itd. Zaciągam do łóżka jak trzeba i działamy ;);)

Do góry