reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzien Dobry:-)

Obudzilam sie po 4 godzinach i nie moge spac.
To chyba z nadmiaru wrazen. Rozmawialam z mezem. O tym, ze chce dziecka. Ze to jest dla mnie najwazniejsze. Chce Go przygotowac na to, ze jesli to bedzie konieczne, to chce sie leczyc. Niestety do niczego nie doszlismy. Mam wielka nadzieje, ze wszystko przemysli pod moja nieobecnosc.

Witam

Marta1988 uda sie kochana na pewno.A rozmawialas o tym co Cie niepokoi ze swoim lekarzem?

Zofia kciuki zeby maz sobie przemyslal wszystko:tak:

Nie oamietam co wiecej mialam napisac.

Milego dnia kobietki

Zofia po malu i do przodu widzę już wszystko idzie. Bardzo dobrze że mu to powiedziałas Kochana.

Piątek dziś wreszcie he. ;) miłego dnia

Dzien Dobry:-)

Obudzilam sie po 4 godzinach i nie moge spac.
To chyba z nadmiaru wrazen. Rozmawialam z mezem. O tym, ze chce dziecka. Ze to jest dla mnie najwazniejsze. Chce Go przygotowac na to, ze jesli to bedzie konieczne, to chce sie leczyc. Niestety do niczego nie doszlismy. Mam wielka nadzieje, ze wszystko przemysli pod moja nieobecnosc.

Kochana dobrze ze mu powiedzialas, on sobie teraz wszystko przemysli i napewno wszystko sie ulozy.

Ja wstalam jestem nieprzytomna :/ umylam wlosy i chyba ide pomeczyc D:) bedzie wkurzony ze go obudzilam na bank. Ale jest malo czasu bo zaspalam hehe a o 8. 30 wyjezdzam. Wlosy mokre i makijaz trzeba zrobic qiec raz dwa :) hehe

Hej dziewczyny. Milego dnia wam zycze
Witaj Marta. Myślę że powinnaś zbadać poziom prolaktyny. Może być podwyższony i stad takie objawy.
Zofia mam nadzieje ze mąż to przemysli i zrozumie.

Ostatnia edycja:
A tak w ogole, to dzis mam urodziny -44 lata. Mam nadzieje, ze te dwie czworki beda dla mnie magiczne.

Dzis kolejny stresujacy dzien-czekam na amh

A wlasnie, skoro mam urodziny to poprosze o amh w normie:-)

reklama
Do góry