reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ja z clo branym od 4dc do 9dc miałam owu i tak dopiero międxy 14-16dniem
Ale warto zacząć już teraz )
Lux, przytulam Cię :*
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Ale warto zacząć już teraz )
Lux, przytulam Cię :*
Lilolo
Fanka BB :)
U nas tez snieg. Dobrze, ze wczoraj mlodej kupilam nowe trapery
Luxu trzymaj się kochana , wiem jak Ci jest ciężko , tulę mocno!!!
Ja jestem w szoku. Powiedziałam mężowi że w piątek wybieram się do innego ginekologa a on mi na to że to on już dawno mi mówił żebym zmieniła , żebym poszła do innego i skonsultowała Szczena mi opadła!! Ale niech będzie że to on wymyślił
Wracając do owulacji to w tym cyklu jakaś masakra. Dziś 12 dzień cyklu, ból jak nigdy a do tego owulka z jajnika z którego jest raz na milion!!
Miłego dnia!
Ja jestem w szoku. Powiedziałam mężowi że w piątek wybieram się do innego ginekologa a on mi na to że to on już dawno mi mówił żebym zmieniła , żebym poszła do innego i skonsultowała Szczena mi opadła!! Ale niech będzie że to on wymyślił
Wracając do owulacji to w tym cyklu jakaś masakra. Dziś 12 dzień cyklu, ból jak nigdy a do tego owulka z jajnika z którego jest raz na milion!!
Miłego dnia!
ewel prywatnie i na NFZ ale ja zapisałam się prywatnie bo na NFZ to na 6 lutego a wtedy mogę mieć @ , zresztą nie chcę już dłużej czekać i tak tyle czasu zmarnowałam!!! Zobaczymy , on jest ordynatorem w szpitalu , nie u mnie ale w miejscowości obok. Nie jest tam daleko i wizyta 75 zł więc też do przeżycia:-)
Yesenia a Tobie miałam napisać, żebyś dała spokój mężowi. On sam przyjdzie jak mu się zachce mówię Ci. Wiem jak moja kuzynka miała. On nie chciał nawet jej dotknąć. A gdy to ona tylkiem się odwracała to se przypomniał i mają roczne małe ryczące stworzenie.
reklama
Luxu musimy dać radę , chociaż jest bardzo ciężko!
Ja wiążę duże nadzieje z tą wizytą. Teraz chodziłam do gina , którego znam 30 lat. Przyjaciel rodziny... ale nie am co patrzeć na sentymenty. Nie rozumiem dlaczego tyle kazał mi czekać i zwlekać z ewentualnym HSG, nawet nie zlecił badań, tylko pchał we mnie leki!!
Ja wiążę duże nadzieje z tą wizytą. Teraz chodziłam do gina , którego znam 30 lat. Przyjaciel rodziny... ale nie am co patrzeć na sentymenty. Nie rozumiem dlaczego tyle kazał mi czekać i zwlekać z ewentualnym HSG, nawet nie zlecił badań, tylko pchał we mnie leki!!