reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja z clo branym od 4dc do 9dc miałam owu i tak dopiero międxy 14-16dniem :tak:

Ale warto zacząć już teraz :))

Lux, przytulam Cię :*

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

DZieki dziewuszki dzisiaj do lozka;)
miłego dnia wam zycze u
Mnie pada śnieg zapowiada sie dluuuugo dIen w domu bede o 20:)

Luxu trzymaj się kochana , wiem jak Ci jest ciężko , tulę mocno!!!

Ja jestem w szoku. Powiedziałam mężowi że w piątek wybieram się do innego ginekologa a on mi na to że to on już dawno mi mówił żebym zmieniła , żebym poszła do innego i skonsultowała :szok: Szczena mi opadła!! Ale niech będzie że to on wymyślił :-D
Wracając do owulacji to w tym cyklu jakaś masakra. Dziś 12 dzień cyklu, ból jak nigdy a do tego owulka z jajnika z którego jest raz na milion!!

Miłego dnia!

ewel prywatnie i na NFZ ale ja zapisałam się prywatnie bo na NFZ to na 6 lutego a wtedy mogę mieć @ , zresztą nie chcę już dłużej czekać i tak tyle czasu zmarnowałam!!! Zobaczymy , on jest ordynatorem w szpitalu , nie u mnie ale w miejscowości obok. Nie jest tam daleko i wizyta 75 zł więc też do przeżycia:-)

Gdybym się przejmowała każdym cyklem, w którym się nie udało to bym już musiała w kaftanie być :D walczę dalej i tyle. A @ dostanę, bo już mam biegunkę i brzuch tak dziwnie ciągnie.

Yesenia a Tobie miałam napisać, żebyś dała spokój mężowi. On sam przyjdzie jak mu się zachce :D mówię Ci. Wiem jak moja kuzynka miała. On nie chciał nawet jej dotknąć. A gdy to ona tylkiem się odwracała to se przypomniał :D i mają roczne małe ryczące stworzenie.

reklama
Luxu musimy dać radę , chociaż jest bardzo ciężko!

Ja wiążę duże nadzieje z tą wizytą. Teraz chodziłam do gina , którego znam 30 lat. Przyjaciel rodziny... ale nie am co patrzeć na sentymenty. Nie rozumiem dlaczego tyle kazał mi czekać i zwlekać z ewentualnym HSG, nawet nie zlecił badań, tylko pchał we mnie leki!!

Do góry