reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia to faktycznie wizyta nie dużo aż tak Bo u nas to 150zl min trzeba dac... Już się nie mogę doczekać tej wizyty Twojej. A Ty miałaś już jakieś badania prawda?

reklama
ewel na własną rękę zrobiłam : progesteron, prolaktynę i TSH, i to właśnie THS wyszło mi trochę za dużo ale teraz mam już wyrównaną tarczycę, zresztą jak czytałam na necie to dziewczyny zachodziły z dużo większym . Miałam też dwa monitoringi, ale ja owulację czuję baaardzo mocno!!

Czesc kochane

Lux tule ,dobrze ze z dystansem do tego podchodzisz

pkati ja bym sie juz zaczela przytulac ,wiesz tak dla pewnosci :tak:

Yes to malo liczy sobie za wizyte doktorek ,szkoda nie skorzystac :-p

u nas dzis bardzo zimno ,nawet nie ma 1 stopnia :sorry: moze sie pozniej ociepli ...

Dzień dobry :)

W Wawie trochę śniegu! Może w końcu przyjdzie zima i pójdę z Hanusią na sanki!!! :D

Lux, tulę :* Podoba mi się Twoja postawa! Głowa do góry i do roboty, w następnym cyklu się uda :)

A ja...dziś zrobiłam test. I wyszła druga kreseczka, bardzo blada, ale ja ją widzę :p Dziś jest mój 25dc, więc może się udało??? Jutro powtórzę...

reklama
Witam dziewczyny.
Próbuje Was nadrobić, ale czytam, a Wy dalej produkujecie :tak:

kamilove przykro mi, ale nie poddawaj się będzie dobrze.

Lux tule Cie mocno, ale widzę, ze Ty silna babka jesteś, wiec trzymam za kolejny cykl.

merci 1 i StaraRaszpla witajcie i powodzenia. Podajcie termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie, to wpisze Was na listę.

Zofia8 od Ciebie tez poproszę termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się starasz.

A Ja na poprawę humoru właśnie szukam automatu do chleba, a co tam, chce mi się ciepłego chlebusia :-D

AnnieTess super wieści. Trzymam kciuki :tak:

Do góry