reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia, zmiana lekarza to bardzo dobry pomysł :) Karla-a to mąż pewnie bardzo szczęśliwy :) Ewel-ja tarczyce też badałam, mam w normie dla starających. Laski-zalewa mnie śluz, dużo sluzu :) gesty i biały. Hi hi. Oby to się utrzymywało i było to ciąża.
&&&&&&&&&&&&:-)

enej ale fajnie!:-):-) no to do dzieła! a my oczywiście &&&&

reklama
Kamilove, u mnie nie znaleziono przyczyny poronienia. Lekarz mówił, że powinnam szybko po zabiegu zajść. Taa, jasne... Coś się mi nie udaje.

Najgorzej jak się nie zna przyczyny ale mi 4 lekarzy pow to samo ze poronie zatrzymane jak u mnie to normalne zdarza się i tyle albo doszło do złego połączenia i dziecko miało takie wady ze organizm sam odrzucił albo plemnik mógł byc uszkodzony... W każdym razie doktorka mi pow że mam byc dobrej myśli i za 3cykle próbować.

Wiadomo że każda z nas chciała by móc zajść szybko i potem mieć pewność ze będzie wszystko dobrze.... Najgorszy jest stres... Dla mnie np nie wiem Jak pójdę na usg... Jeśli już bede w ciąży Bo się boję co usłyszę

Hej Laski!

Witam!
Dzis 26 dzien cyklu. Zrobilam test , negatywny. Ostatnie cykle mialam 26 dniowe. Smutno mi... Jestem napuchnieta,napompowana,szczegolnie dlonie mam spuchniete. Nie czuje jak zawsze bolu na @ ale trace nadzieje...

Yesenia, może to za wcześnie na test? Nie trać jeszcze nadziei!

Dzień dobry ;);)

Lady, i jak test? Możemy otwierać szampana? :)
Lady Agnes testowałaś? Trzymam kciuki.

Ech, nie testowałam. Rano zmierzyłam temp i spadła drastycznie poniżej linii podstawowej. Uznałam że testowanie nie ma sensu, czekam na @

Hej dziewczyny mam 28 lat swojapierwsza ciążę niestety straciłam... W 8 tyg ciąży poronilam było to 3msc temu. Postanowiliśmy w styczniu zacząć starania... Więc proszę możecie mnie wpisać na listę:)

Witaj Ewel :) Ja też mam 28 lat i też straciłam niedawno swoją 1 ciążę :) Zapraszamy do nas, na pewno będzie Ci raźniej :)

Mnie dzis przywitala spozniona 6 dni @ :( coz zaczynamy nowy cykl staran i jedziemy na stok na pocieszenie. Milego dnia!
Wredna @!!! No to miłego szusowania i powodzenia w następnym cyklu :)

Mnie dziś nawiedziła @. Po 28 dniach!! Coś dziwnego... moje cykle teraz:30, 35, 47, 28.. średnia to 35 dni. Nie jest zle;)

ZACZYNAM STARANIA:D
Proszę mi @ wpisać Na 09.02.
A co to nagle @ zaczęła masowo przychodzić??? Enej trzymam kciuki &&& za następny cykl!

Laski-zalewa mnie śluz, dużo sluzu :) gesty i biały. Hi hi. Oby to się utrzymywało i było to ciąża.
Lux, to chyba dobry znak! Kciuki zaciśnięte!

Ewel ja miałam taką samą sytuację i lekarze też to samo mówili, że albo plemnik albo dziecko bardzo chore. Że natura sama zdecydowała.
Ogromnie boję się, że jak zajdę i pójdę na usg to usłyszę znów to samo... Czy twój TŻ robił badanie nasienia?

reklama
LadyAgnes nie robił żadnego badania bo nikt nie wspominał że trzeba... Ja też nie chce się dac zwariować...Twój robił ?A Ty w którym tygodniu poronilas? Miałaś zabieg?

Do góry