reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja jak próbowałam to w pierwszym cyklu sie nie udało w drugim robiłam testy owolacyjne i jakoś im.ufam bo się udało. Teraz też bede robiła... I oby wszystko sie udało bo nie przeżyje drugiego poronienia

reklama
Skaba , Luxu dziękuję za pocieszenie!!!

Enej powodzenia , trzymam mocno kciuki!!

Ewel witaj, życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Kasz mocno ściskam!! powodzenia w kolejnym cyklu!

Majdaczek kiedy zaczynasz starania??

Ja myślę o zmianie ginekologa , szperam po necie i myślę że chociaż pójdę na jedną wizytę zobaczę co powie inny.

Miłego dnia!

Dziewczynki i ja sie dzisiaj witam!!!! Ja dopiero wstalam niedawno a moj maz urzeduje od 8 rano. Wczoraj wieczorem dowiedzial sie ze bedzie testerem firmy wedkarskiej i jest w 7 niebie.:)

Na tarczyce tak ale wszystko ok lekarze nie zalecają badań bo mówią że badania robi się gdy kobieta poroni 3 razy... U mnie to było poronienie zatrzymane nie miałam krwawienia ani żadnych złych dolegliwości po prostu płód obumarl w 6 tyg ciąży i tak do 8 tyg chodziłam nie wiedząc...

Yesenia, zmiana lekarza to bardzo dobry pomysł :) Karla-a to mąż pewnie bardzo szczęśliwy :) Ewel-ja tarczyce też badałam, mam w normie dla starających. Laski-zalewa mnie śluz, dużo sluzu :) gesty i biały. Hi hi. Oby to się utrzymywało i było to ciąża.

Yesenia, zmiana lekarza to bardzo dobry pomysł :) Karla-a to mąż pewnie bardzo szczęśliwy :) Ewel-ja tarczyce też badałam, mam w normie dla starających. Laski-zalewa mnie śluz, dużo sluzu :) gesty i biały. Hi hi. Oby to się utrzymywało i było to ciąża.
Oby faktycznie był to groszek :tak: && :)
Na tarczyce tak ale wszystko ok lekarze nie zalecają badań bo mówią że badania robi się gdy kobieta poroni 3 razy... U mnie to było poronienie zatrzymane nie miałam krwawienia ani żadnych złych dolegliwości po prostu płód obumarl w 6 tyg ciąży i tak do 8 tyg chodziłam nie wiedząc...

Ja też jestem po stratach i u nas przyczyny też nie są znane. Ale najprawdopodobniej winien zbyt niski progesteron i wysokie tsh. No ale badań po poronieniu nikt mi nie zalecał.

reklama
To norma :tak: niby wszystko mogłabym robić prywatnie, ale mój lekarz nie widział sensu. Mam niestety hashimoto, niedomoge lutealną. I to wszystko nie ułatwia utrzymania ciąży. A dwa u mnie ta druga była słabo zagnieżdzona do tego umiejscowiona bardzo nisko i ponoć szanse na donoszenie jej były niskie :-(

Do góry