reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hej hej!
skaba my będziemy mieli ok. 50 osób, mój mąż ma dużo rodzeństwa, wiec wiadomo, ze wypada wszystkich zaprosić. Na szczęście wszyscy z okolicy, wiec nikt nam nie będzie długo siedział na głowie :-).
majdaczku sporo tych gości. Będziesz robić w restauracji?

Dziekuje dziewczyny!!!
Jak teraz sie nie uda to nastepny cykl odpuszczam i dopiero w lutym pojde do lekarza. Musze odpoczac.
yesenia kciuki nadal trzymam! :-) a na marginesie powiem, że w takiej właśnie "przerwie w staraniach" powstał mój synio:-) grudzień odpuściliśmy i po Nowym Roku J miał iść na badania - no i nie musiał:-)

ewel87 witaj! współczuję straty... i trzymam kciuki, żebyś szybko dostała swój mały cud:-)

a na obiad... hmmm.. chyba będzie barszczyk czerwony i makaron z kurczakiem i brokułami

Luxuorius z Twoich postów domyślam się ze juz jesteś w ciąży? Czy po stracie miałaś problem z zajściem? Ja zaszlam w pierwsza ciążę w 2 cyklu i liczę ze teraz mi się szybko też uda...

Kasz witam i współczuję.
Majdaczku prawie jak wesele mojej znajomej. Ona miała 80 gości a tobie nie wiele brakuje; )
Yesenia ja też miałem przerwę w listopadzie. Musiałam odsapnac od forum, starań i ciągłego nakręcenia. Może też tego potrzebujesz żeby się zdystansowac i podchodzić do starań z takim wesołym pozytywnym oczekiwaniem; )

Mnie dziś nawiedziła @. Po 28 dniach!! Coś dziwnego... moje cykle teraz:30, 35, 47, 28.. średnia to 35 dni. Nie jest zle;)

ZACZYNAM STARANIA:D
Proszę mi @ wpisać Na 09.02.

reklama
Do góry