kasz
Listopadowa mama :)
Mnie dzis przywitala spozniona 6 dni @ coz zaczynamy nowy cykl staran i jedziemy na stok na pocieszenie. Milego dnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
majdaczku sporo tych gości. Będziesz robić w restauracji?skaba my będziemy mieli ok. 50 osób, mój mąż ma dużo rodzeństwa, wiec wiadomo, ze wypada wszystkich zaprosić. Na szczęście wszyscy z okolicy, wiec nikt nam nie będzie długo siedział na głowie :-).
yesenia kciuki nadal trzymam! :-) a na marginesie powiem, że w takiej właśnie "przerwie w staraniach" powstał mój synio:-) grudzień odpuściliśmy i po Nowym Roku J miał iść na badania - no i nie musiał:-)Dziekuje dziewczyny!!!
Jak teraz sie nie uda to nastepny cykl odpuszczam i dopiero w lutym pojde do lekarza. Musze odpoczac.
Ja mialam na 31.12 - dzis dostalam.. teraz termin spodzoewanej @ 01.02Podajcie termin spodziewanej @, to wpisze Was na listę.