reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luteina tez nie zaszkodzi jak by doszło do zapłodnienia prawda? Tylko to tak nie głupio brzmi jak ja mu sama powiem moze luteinę bym brała hehe chyba powiem o Tych plamieniach moze sam zaskoczy...bo o długich cyklach wie ost miałam 40 dni

reklama
Boże kami... Ty naprawde masz ogromne doświadczenie duzo przeszłaś i podziwiam cie za sile wytrwałość..

Ja bym powiedziała ;) lekarze wiedzą ze pacjenci już nie są nie świadomi niczego jak kiedyś... Ja mojemu pow nawet ze wiem ze poniżej 3 gdy jest progesteron nie dochodzi do owulacji a on że no tak jest właśnie;))

A ten moj Wogole był zdziwiony ze mierze temp.. Bo ja juz długo mierze a on tez wczesnij nic o tym nie wspomniał

Pkati,

Jeżeli dojdzie do zapłodnienia to luteina tylko wspomoże zagniezdzenie i utrzymanie ciąży. Ale przed odstawieniem jej powinno się kontrolne zrobić test. Potem gdy nie pojawi się okres w ciągu 7-10dni od odstawienia powtórzyć test.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Dlatego trzeba mówić wprost o wszystkim...bo nie zawsze pytają ja zapytałam czy nie powinnam zbadać progesteronu a wiem to z forum ze to ważne badanie jednak a doktorka do mnie a jaki pani ma progesteron? A ja do niej a Skad mam wiedzieć jak do tej pory nie miałam.go badanego i raz dwa skierowanie wypisala... Więc czasami niestety trzeba za sugerować cos

dołuje mnie cały czas mówi ile to jej brzuch urósł jak to się źle czuje zdjęcia z usg pokazuje.... wiem że robi to specjalnie ale już mi nerwy nie wytrzymują i jej wszystko wygarnie a mój mąż jej nienawidzi !

Pkati,

To że mierzysz temperaturę to bardzo dobrze. Po tych wykresach lekarz mógłby powiedzieć czy dochodzi u ciebie do owulacji i kiedy. Ja swoje wykresy ginowi nosiłam i on już na podstawie ich powiedział ze u mnie jest problem z progesteronu i owulacja.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Yesenia i Anusia moja przyjaciółka powiedziała mi że jest w ciąży dopiero w piątym miesiącu bo nie chciała żeby mi było przykro...

Kami to gorący weekend przed wami :)

KasiaMarysia przykro mi :( tulę mocno i przesyłam pozytywne wibracje ;)

Pkati no ja też lubię w ten sposób odreagować stres :)) trwonienie pieniędzy męża na szmatki i lakiery do paznokci :D

Dzień dobry wszystkim kochane :) dopiero wstałam bo dziecko na weekend u babci :)) idę sprzątać i gotować ;)

reklama
Ruda i to jest prawdziwa przyjaciółka a ona od razu zadzwoniła jak test zrobiła i powiedziała ja pierwsza zaszłam

Do góry