reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Asch ona na własne życzenie tak ma. Trzeba było się zabezpieczać. A nie potem się truc by ciążę stracić. A jakoś ją donosiła. I gdzie tu sprawiedliwość?!

reklama
Kami nom pol roku to taki normalny czas na staranka :tak:

Cos spac nie moge kolejna noc [emoji35]

Nie wiem czy słyszałyscie ale u mnie w mieście 12 zaszła w ciążę z 13 latkiem. Nie ma żadnej sprawiedliwości, ja mam czasami wrażenie ze po prostu Bóg nie chce dać mi dziecka. I czuje się winna, nie raz słyszałam w pracy ze mogłabym juz mieć dziecko, już po ślubie 2,5 roku ale im bardziej chce tym bardziej nie mogę!!

W tym cyklu mam chyba blokadę psychiczną.

Kami słodkich snów :)

Lux o no to faktycznie...no coz taka wlasnie sprawiedliwosc ktos kto nie chce ma a ktos kto pragnie ma pod gore.

U mnie w rodzinnych stronach 14-latka urodziła syna, facet 19 lat, sprawa w sądzie. Bieda aż piszczy u nich. A tu człowiek ma warunki, dużo może dać dziecku i co :(

Asch ja się tylko modlę żeby ta moja koleżanka nie zaszla w 4 ciążę. Pracy brak, mieszkanie zadłużone, lodówka pusta. Szkoda gadać.

Wiecie dziwi mnie taka bezmyslnosc ludzi.Przeciez jak wiem ze nie moge dzieciom zspewnic normalnego zycia to jak chodzi o zabezpieczenia to jest mase mozliwosci...nie rozumuem jak mozna plodzic dzieci bez pomyslenia o ich przyszlosci

Rozmawiałam z P i jak skończę studia i będzie praca to będziemy myśleć nad szkoleniem na rodzinę zastępcza. Chociaż raczej nie będziemy należeć do mojego powiatu, bo dyrektor jest... Szkoda gadać.

reklama
Nie wiem czy słyszałyscie ale u mnie w mieście 12 zaszła w ciążę z 13 latkiem. Nie ma żadnej sprawiedliwości, ja mam czasami wrażenie ze po prostu Bóg nie chce dać mi dziecka. I czuje się winna, nie raz słyszałam w pracy ze mogłabym juz mieć dziecko, już po ślubie 2,5 roku ale im bardziej chce tym bardziej nie mogę!!

W tym cyklu mam chyba blokadę psychiczną.

Kami słodkich snów :)
My jestesmy po slubie 3 i pol roku i tez juz sporo czekamy .

Karla a u mnie już po owu, biały mleczny śluz.
A po owu wlasnie jest ten sluz? Kiedys nie zwracalam wogole na to uwagi i teraz nie wiem.

Do góry