reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A co ja mam powiedzieć po dwóch latach? Ale dalej walczę ;)

Postanowiliśmy zrobić rozszerzone badania troszkę droższe więc tydzień musimy poczekać na wyniki :)

reklama
karla dokładnie, ja latam po lekarzach, gdzie tylko mogę ,a on nic
anulka ja już nie wiem , mówi że chce dziecka a zachowuje się odwrotnie

Zaczekam do zabiegu jak okaże się że ok to mu nie daruję!!!
Porozmawiaj na spokojnie z nim. Moj tez srednio chcial ale chce dziecka i nie mial wyjscia dzielnie poszedl.

Dziewczyny zamówiłam dla nas zdj o rozmiarach 90x70 na ścianę ze slubu na nasze 10 lecie .. Wiecie jestesmy 1,5 R po slubie a 1 zdj ślubne małe tylko Stoji na szafce a tamto powieszę nad łóżkiem wyszło fajne mam nadzieje ze sie ucieszy... Tylko niewiem czy dobre zdj wybrałam miałam dylemat nad 2 ...
Super sprawa ja tez mysle zeby jakies wieksze gdzies powiesic :) i chce jakies jak sie idzie po schodach zeby byly:)

A co do telefonów to ja ładuje co drugi dzień i telefon i tableta ;-) ;-)
BB uzależnia [emoji16]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Ja codziennie :/ a czasem 2 razy dziennie masakraaaaaa......

Ja wlasnie sie zabieram za sprzatanie w sumie juz od pol godziny zaczelam ogarniac ale dzialam dalej. Odkad tu mieszkamu to non stop trzeba sprzatac :) kupilismy sobie wczoraj swietne podkladki na stol do kuchni:) za 4 zl jedna:)

Załączniki

• 1423217778200.jpg
    1423217778200.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 36
Hej laski, prosze Was o porade. Zawsze o 10 biore dupka bo mam za niski progesteron. Przed chwila mialam rzyganko. Myslicie ze dupek juz sie wchlonal przez ta godzine czy go puscilam do kibelka? Troche mnie to meczy, bo moze powinna jeszcze jedna tabl lyknac?

Karla ladny masz stol, fajne podkladki i oslonki chyba z ikei :-)
Fajnie wszystko wspolgra :-)

Ostatnia edycja:
Hej laski, prosze Was o porade. Zawsze o 10 biore dupka bo mam za niski progesteron. Przed chwila mialam rzyganko. Myslicie ze dupek juz sie wchlonal przez ta godzine czy go puscilam do kibelka? Troche mnie to meczy, bo moze powinna jeszcze jedna tabl lyknac?

Karla ladny masz stol, fajne podkladki i oslonki chyba z ikei :-)
Fajnie wszystko wspolgra :-)

Tak oslonki z ikea:))

Wiem EWELA że to takie drogie. Na allegro patrzyłam taki za prawie 60 zł na cały msc starczy.

Julia, - no właśnie, spójż na podpis pod moim nickiem. Od 2008roku. I nic. Długa walka. Pierw byle jacy lekarze, Później musi pani ustabilizować hashimoto a na koniec przez przypadek po 6 latach że polipy na macicy i to takie duże. Operacja w listopadzie i tak naprawdę od grudnia dopiero startujemy na nowo. A wiek goni (33)

Wkuża mnie to. Dziś rano 37. test negatywny. Nie raz już przy takiej temp dostawałam @. Teraz to już tylko brać duphaston mi zostało jeszcze kilka dni z nadzieją ze torbiel zejdzie do końca i odstawić. No może jak do poniedziłku @ nie przyjdzie to pojade do Z.G. na krew bo u nas prosisz o betahcg a robią hcg całkowite.

reklama
Do góry