reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kotek87 mysle ze mozesz sobie wypić ale ograniczony alkohol nie wódeczkę tylko moze 1 piwko z sokiem przez cały dzien góra dwa albo lampka wina ... Chyba ze objawy sie na sila i wszystko wskaże na babyboom absolutnie zakaz...

reklama
Dziewczyny zamówiłam dla nas zdj o rozmiarach 90x70 na ścianę ze slubu na nasze 10 lecie .. Wiecie jestesmy 1,5 R po slubie a 1 zdj ślubne małe tylko Stoji na szafce a tamto powieszę nad łóżkiem wyszło fajne mam nadzieje ze sie ucieszy... Tylko niewiem czy dobre zdj wybrałam miałam dylemat nad 2 ...

nawiam się czy jeszce dzis się starac czy jutro, bo dzis tez mam sluz płodny czy dopiero jutro, nie wiem czy dzis mąz sie zgodzi tak 4 dzień z rzędu :)

Tak ide do szwagra, uwielbiam wesela, jak tylko usłyusze muzykę to nogi same rwą się do tańca.
Mąz zaprosił mnie na kolacje z okazji zdania prawka, idziemy jutro. to nasza randka od nie pamiętnych czasów. jestesmy ze sobą 8 lat w tym 3 lata w małżeństwie :-)

Kotek87 dzisiaj sobie odpuścicie niech te plemniki sie zregenerują a jutro po kolacji pewnie bedzie fajny klimacik to wtedy:)

KasiaM - Nie, auto nie jest na gaz. Niby coś z elektryką. Niby alternato czy coś w tym rodzaju, akumulator nowe. Świece też niby dobre. Czasmi tak bywało, ze bezpieczniki nowe a w środku światełka się nie paliły. Ale to z światłami na zewnątrz, problem z odpalanie to już przesada.
Teraz będzie trza spróbować na zywca. Może jak przyjdzie @ to wezne castagnus. Zastanawiałam się też czy nie kupić infolic-u tylko to jak wypłata przyjdzie bo to troszke kosztuje.
Zresztą teraz organizm musi zregenerować się po płucach i antybiotyku.

Kotek ja w lipcu miałam jechać na wesele, ale na drugi koniec Polski no i kasy nie było, bo to był początek wynajmu, wiadomo remont, ubezpieczenie akurat druga rata była za auto i kaucja.

Zdj ślubne to najpiękniejsza pamiątka [emoji1] wtedy sie wyglada najlpiej i sa miłe wspomnienia a miłość az tryska ze zdj ... Dałabym wszystko zeby jeszcze raz to przeżyć ten 1 dzien choć miałam wiele przeboji i duzo stresu w tym dniu nic bym bie zmieniła[emoji1]

Ok dziewczyny ide potańczyć z mopem Podładuje tel Bo to baby boom pożera mi cała baterie;) odezwe sie pozniej miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Już tak sobie myślałam że jedynie 2-3 lampki wina wypije. Wódki absolutnie nie! My w tym roku mamy 2 wesela. W zeszłym mieliśmy 4 a 3 lata temu 6 w tym nasze :) Już mi sie trochę nudziły :-D
pkati masz racje, bo napewno fajny klimacik będzie :-)

Do góry