reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Właśnie? Kobietki czy wy miałyśmy albo intuicję albo jakieś objawy które mówiły wam ze w ciąży jesteście?

reklama
Wogóle nie podejrzewalam w marcu bylam u lekarza zrobil usg i powiedzial ze mam pcos i ciazy nie ma a jesli chcialabym zajsc w ciaze to moga byc problemy i dostalam luteine bralam przez 10 dni i na necie wyczytalam ze po 10 dniach @ powinna sie pojawic a jesli sie nie pojawi to moze byc ciąza i tak bylo

Julka jak się stara świadomie to objawy są co miesiąc;) mimo że ciąży nie ma he. Nie no na poważnie to u mnie było tak ze piersi bardzo bolały sutki wrażliwe brzuch bolał jak na @ trochę Ale bardziej ciągnęło tak i tyle ;) a i senna byłam bardzo ;)

Anusia wiesz co i tak to właśnie jest z lekarzami mówią że nie zajdziesz2bo psoc a tu psikus Bo naturą robi swoje oni nie widza jednak wszystkiego chyba na usg... He

Wiadomo, ja też staram się nie skupiać na objawach bo juz w tamtym cyklu za bardzo się skupiała m. Ale zastanawiam się czy w takim wypadku nasza kobieca intuicja coś nam podpowiada :)

I ja właśnie tak od 3 dni mam... Piersi nie bolą ale brzuch ciągnie aż do pleców z tylu i nic nie wkrecam sobie aż nospe brałam . Z nerwów też nigdy mnie jajniki ani dół brzucha nie bolał jak już to żołądek

Ewel tez mi sie tak wydaje ze lekarze to czasami nie widza duzo rzeczy najlepiej to sluchac wlasnego ciala i powtarzac sobie ze bedzie ok

Anusia masz rację... Mi pow doktorka po usg że pecherzyk chyba nie pęknie a zaszlam właśnie wtedy... Dopóki sie cos nie wydarzy to nie da się wierzyć lekarzowi czasami

reklama
A mnie piersi a raczej sutki bola od paru dni i brzuch jak na okres od 3 dni. Pierwszy dzień tych bólów brałam podpaski za każdym razem jak szłam do wc bo byłam pewna że już się pojawi ( zazwyczaj bolał mnie tak parę godzin przed okresem ) do okresu teoretycznie zostało 4 dni... owulacje według testów miałam 10-11 dni temu.

Do góry