reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hahahaha mój wyszedł z P Kibelka i stwierdził że gotuje zupe pieczarkowa :) cóż ciężka decyzja trzeba było przemyśleć to na kibelku:)

reklama
A najlepsze jak zobaczył moje tsh 2.itp pow no w normie miałam pow no chyba Nie dla kogoś kto chce być w ciąży....

Ewela -_-oh mam wrażenie ze się nakręcasz!

Jula gorące kąpiele osłabiają serce to po 1 a po drugie nie korzystnie wpływaja na starania

Dziewczyny czuje ze prawy jajnik mi dretwieje miałyście kiedyś tak?

Majdaczek mam 24 lata , spodziewana @ 21 luty , cykle mam wydłużone bo 30 dni nawet 35 czasami , staramy się 6 miesięcy . Pierwszą ciąże poroniłam 3 maja 2014 6tc :(

Anusia witaj kochana a szybko zaszłas w poprzednia? Ja poronilam w 8 tyg a zaszlam już w 2 cyklu teraz się staramy znowu 1 cykl zobaczymy czy si w udalo

W pierwsza ciaze nie staralismy sie nie mialam @ od stycznia i tak chodzilam po lekarzach to stwierdzono pcos i tak mijał luty marzec idalej @ nie bylo pod koniec marca dostalam luteine na wywolanie ale dalej nic ... W polowie kwietnia tknelo mnie zeby zrobic test i zobaczylam dwie kreski :) zdziwienie bylo totalne bo @ nie bylo od stycznia u lekarza okazalo sie ze to 5 tc ale tydzien pozniej zalamka :(

reklama
Do góry