reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jolasia, bo pies coś czuje. Anastazi, a co moja teściowa dziś zrobiła. Mam jej specjalnie jechać do miasta, bo to i tamto jest w promocji! No ludzie :-| już jadę! Niech zapomni.

Lux, - juz zaczyna sie obracac przecowko. Najmłodszy tylko przychodzi do niej bo obiad mu da, starszy tylko po to by mu sprawy załatwiła. Mysli że to zainteresowanie a to tylko czysty biznes.

A mój pies. Po prostu jest bardzo opiekuńczy. Mam nadzieję ze nie obraził sie o to ze chcemy by mial nowegopana/pania w postaci brzdaca albo ze nie przeją sie rolą opieki -

Dziewczyny ja wlasnie po badaniu pobrali mi krew jutro wyniki lekarz robił ultrashal i powiedział "woooow ale wielki" a ja tak? Ile ? I chyba pow 25/26 nie jestem juz pewna ...z tego podjarania tym pęcherzykiem.. Powiedział mi ze na danie zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka juz jest za pozno... Ale ze zobaczymy... I od następnego cyklu od 3 dnia okresu mam brac5 tabletek clo ( jak by teraz nie wyszło) i ze jutro mam zadzeonic i powie mi na czym stoimy... Ale tu W Niemczech juz sie tego nie robi. Z tymi zastrzykami na pecherzyki bo ponoć w małych skutkach to pomagało i juz sie nie wykonuje ale u mnie ewidentne nie pęka.. Ale o co chodzi ze jutro zobaczy ze taki duży pęcherzyk moze to byc ciazowy czy jak??? W ogole to z innego jajnika ten duży pęcherzyk niz jak mi tydzien temu gadał juz nic nie rozumiem nic z tego

Pkati,

No mówiłam, mi mój gin dal artykuł na temat tych zastrzyków. Ponoć w polskich klinikach niepłodności tez się od tego odchodzi. Ale ja się z tym nie zgadzam. Bo u mnie po zastrzykach owu była zawsze ;)

Twój pęcherzyk juz przenośniety jest. Najlepszy to taki od 18-22mm ale życzę powodzenia :*

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Pkati jutro go dopytaj wszystko dokladnie:tak: trzymam kciuki &&&
Wow teraz doczytalam faktycznie mu sie troche przeroslo;)

Ostatnia edycja:
Pkati,

Myślę że lekarz chce sprawdzić czy czasem nie jesteś przestymulowana i torbiel sire nie zrobi z tego pecherzola.

No ale twoim ginem nie jestem więc tylko mogę sobie gdybać ;);)

Pkati,

No mówiłam, mi mój gin dal artykuł na temat tych zastrzyków. Ponoć w polskich klinikach niepłodności tez się od tego odchodzi. Ale ja się z tym nie zgadzam. Bo u mnie po zastrzykach owu była zawsze ;)

Twój pęcherzyk juz przenośniety jest. Najlepszy to taki od 18-22mm ale życzę powodzenia :*

Kami ale moj lekarz nie robi tych zastrzyków musze specjalni jechac do klinki i on tam musi zadzwonic dlatego teraz juz nie klapnie...
Ale czemu w takim razie ni zrobił badania krwi jescze moze tamten inny pęcherzyk pękł wczesniej co był po lewej stronie??
Bo to po lewej str był dominujący pęcherzyk w tamtym tyg miał 18 mm a teraz go nie ma wcale po lewej str

Pkati,

Miałaś juz robiony raz progesteron tak? Po tej domniemanej owu? Pytałaś jaki wyszedł wynik? Pewnie nie wskazujący na pęknięcie pecjerzyka dlatego lekarz kazał przyjść ci na kontrolę. Ale skoro pęcherzyk miałaś poprzednio na innym jajniku to to trochę na przestymulowanie wygląda. Tym bardziej, że ten drugi pecherzol urósł gigant

reklama
Do góry