reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami-gdy my szliśmy na wynajem to moi rodzice kupili nam pralkę, żelazko, suszarki do prania i dali kasę! Dali ręczniki, sztućce, talerze itp. Tak samo moja babcia nas pięknie wyposażyła. Brat też mi kupił dużo do mieszkania. Teściowa choć biedna też coś dorzuciła. Od tego jest rodzina. By pomagać. Temu mi tak przykro, że teściowie mają Cię gdzieś.

reklama
Jołasia,

Ale temperatura nadal ładna. To plamienie wcale nie musi najgorszego oznaczać. Może to krwiak albo co. Robiłaś i powtarzałas bete? Najlepiej leć do gina.

Asch,

Dla nich pomaganie to dawanie im kasy i zapierdzielanie w polu. W dupie mają, że człowiek ma pracę i niewiele wolnego czasu. Sponsoruje ich i rób wszystko za nich a będzie wszystko dobrze. Żyj po swojemu to zrobią z ciebie oszusta, złodzieja, wyrodne dziecko itd.

Żal patrzeć na to co wyrabiają bo po tym jakie dzieciństwo zgotowali swoim dzieciom to powinni się cieszyć, że cała czwórka w ogóle z nimi rozmawia.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Asch o tych wydatkach masz rację. A to dziadkowie powinni wnuczkę rozpieszczac, np kupić wózek i ubranka. Od tego są dziadkowie. Kami tulam, naprawdę :*

Lux no bo to mi sie wydaje normalne najpierw place swoje wydatki a jak mam to pomagam komus...dziwne zeby oddali im pieniadze a sami wisieli z oplatami...no bez przesady

Lux,

My nic nie dostaliśmy od moich i jego rodziców. Zawsze wszystko sami kupujemy i nikogo u nas nie interesuje czy nam starcza. Wiec akurat to mnie nie dziwi ;)
Czasem babcie się dorzuciły po 100 czy 200zl. Ale tak to żadnej większej kasy czy rzeczy nie dostaliśmy. Zazdroszczę ludziom rodziców co im pomagają. Tak zupełnie bezinteresownie.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kamilove nie martw się bo nam też rodzice nie pomagają... Jak moja mama da mi 100 na rok.to dla niej jak bym nie wiem co mogła za to kupić i jaka to pomoc...

Asch no też mówię, że nie można wymagać od Kami żeby jeszcze teściom pomagać. Nie rozumiem tych ludzi. Kami-u nas akurat rodzice są pierwsi do pomocy. Teściowa jest jaka jest, ale wnuczce nie żałuje.

Dla niewtajemniczonych to mam zapalenie płuc i przymusowe leżenie. Wyjść z domu nie mogę. Nawet przy takich plamieniach jak cos tam jest to z chorymi płucami wśrod ludzi napewno by sie coś nie tak poszlo.

reklama
Do góry