reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Faceci dużo z domu rodzinnego wynieśli. Mamusia prała, gotowala. Oni wracali z pracy i mieli wszystko pod nos. Myśleli, że się samo zrobiło.

ewel87 na ciąże to na 100% nie *moja siostra cioteczna dopiero w 5mies jej sie zatrzymała miesiaczka i sie dowiedziała że jest w ciąży normalnie cud natury hehe ale jest bardzo otyła i nic nie było widać wiec u mnie to na pewno nie objaw*a możliwe że z niedoboru żelaza? nie chce się teraz tak doszukiwać bo pewnie minie

Kochane dziewczyny a może napiszecie czemu macie taki a nie inny nick?
Zawsze interesowała mnie etiologia nicków :-)

Zacznę ja. "Paraplu" to po holendersku "parasolka", bardzo spodobało mi się do słowo, jego brzmienie i utkwiło mi w pamięci. I przy rejestracji to było pierwsze słowo jakie mi przyszło na myśl i stwierdziłam, że fajny z tego będzie nick.

Czasem to meczy ale da sie przyzwyczaic ;) ja tam lubie sprzatac po tym moim zgredku ;)

Ewel ja przy ostatniej ciazy bylam pewna ze @ dostane.Bo brzuch mnie bolal jakby zaraz miala nadejsc a innych objawow prawie wcale nie mialam (albo nie zwrocilam na to uwagi) test zrobilam za namowa meza ale bylam zaskoczona bo nie spodziewalam sie po tamtym cyklu

reklama
Do góry