reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami no tak to z tymi chlopami jest.Moj czesto siedzi przed tv ale jak rykne to juz zrobi co trzeba[emoji12]

reklama
Ewel a co pewno to co wiekszosc chlopow zje cuksy papiery na stole,sciagnie skarpety i rzuci albo na podloge albo krzeslo,wymiesza herbate ciepnie lyzke na stol albo do zlewu,zje obiad i odchodzi jak od koryta zapominawszy zabrac ze soba talerza ;)...a jak powiesz popsprzataj na stole to owszem posprzata ale za to zrobi Ci piramide w zlewie ;) typowe dla faceta

No ale coz bez nich pewno bysmy sie nudzily ;)

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki .Mam pytanie dziś jest drugi dzien od zakonczenia mojej owulacji bo tak wyczytałam w tych kalendarzykach co Mi doradziłyście i wstałam Rano to miałam taki metaliczny posmak w ustach jakbym monety zjadła albo pęczek kluczy:-D nie wiecie co może być powodem? wyczytałam na internecie że niby anemia a ja jej nie chcee bo przechodziłam ja 3razy a nigdy wczesniej nie miałam takich metali w ustach ewentualnie zgage.

Ewel,

Skarpety rzuca gdzie popadnie. Prac mu sie ich nie chce ba nawet do pralki mu sie wkladac ich nie chce. Ostatnio doszedl do wniosku, ze jak beda brudne to wyrzuci. Bez komentarza.
Okruszki po kolacji i sniadaniu zostaja na stole. Brudne naczynia w zlewie. Kubek z niedopita kawa na biurku. Po obiedzie to ja myje wiec jest czysto. I ciuchy walaja sie wszedzie. Koszule rzuca byle jak, a potem pretensja do mnie, ze pogniecione. Moj Łukasz to temat rzeka.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Zenona W ciąży też można mieć taki posmak ale jak jesteś 2 dni po owu to chyba za wcześnie na taniej objawy;)
Aschlee Ja tego nie znam bo mój mąż na szczęście jest porządkowy he ;)póki co

Kamilove to bym zabiła he mój z ciuchami tak ma ze do prania zapomina wrzucić zazwyczaj sweterki albo koszule bo skarpetki to nie;) już się nauczył że do kosza trzeba

Aktualnie nie pracuję w zawodzie. Najwyżej w ramach przyjacielskich przysług występuję w roli fizjoterapeuty :)

Matko kochana o 11 przestała działać kawa i oczy mi się same zamykają :wściekła/y:

Mój TŻ w domu jest niczym dziecko we mgle. Nie ma pojęcia gdzie co jest i się wiecznie pyta (jako wymówkę podaje, że ja ciągle coś przekładam a w 2 szafach od 2 lat wszystko jest tak samo ułożone). Wiecznie nie może znaleźć swoich ubrań a od 2 lat mu powtarzam, że są 3 miejsca gdzie mogą być, szafa, suszarka na ubrania i stosik rzeczy do prasowania i do tej pory tego nie ogarnął. Ciągle muszę szukać mu dokumentów bo on nie wie gdzie...ba on nawet nie pamięta jak one wyglądają <załamka> Papu do pracy zrobić, przytulić i pochwalić jaki to on cudowny i kochany :D

I pomyślcie, że chłopina radzi sobie z ogarnięciem swojej kilkunastoosobowej firmy, prowadzi kilka zleceń na raz a do tej pory nie pamięta gdzie znajduje się zapasowa pasta do zębów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry