reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry. Przyszła @. Odpuszczamy z mężem. Może kiedyś jeszcze pomyślimy ale na razie nie mam już siły. Majdaczek możesz wpisać mnie do poczekalni.

reklama
Masakra bijąc dziecko sami pokazujemy mu swoją bezradność... I też uczymy sami bicia... Bije Ciebie to Ty możesz bić innych.
Do dzieci można dotrzeć słowami madrymi słowami przemoc nie pomoże więc przeciwnie.

Powinna matka iść do poradni albo MOPSu. Szkoda kobiety kurcze i Lux bo się męczy ;(

Bo jak mówią nie ma reguły czasami ja śluzu mega dużo nie miałam tak średnio raczej i zaszlam. Czasami to mam wrażenie ze człowiek zglupieje... Kiedyś sie zachodziło i tyle a teraz folik to picie wiesiolka to badanie szyjki to znowu monitoring i ja myślę ze to jednak nakręca nas i są potem problemy... Nie możemy się dac zwariować choć czasami sama też myślę że a może siemię pić znowu...nie nie nie bez jaj Ale cos jest w tym że ktoś nie myśli o tym zapomina jak by nie zabezpiecza się i za chodzi szybko

To ma sens. Ja w pierwasza ciaze zaszlam za pierwayszm razem. Bo ot tak sproboalismy nawet nie bralismy pod uwage ze sie uda, a tu jednak. Terz znowu tak sir nastawilam, ze bylam pewna ze odrazu sie uda a tu klops....

Kurcze takie sytuacje sa trudne. Ale biciem niczego go przeciez nie nauczy. To prawie jak moj synek, ja nie wyobrazam sobie go uderzyc. Ale moze to jest kwestia traktowania tego dziecka od poczatku?

Fajnie ci , tydzien wolnego :)

KasiaMarysia ja teraz pisze prace licencjacka, w piatek mam oddac pierwszy rozdzial :)

Ruda szkoda ze @ przyszła, ale nabierzcie sił i probujcie dalej :)

Ostatnia edycja:
Kasia ja już się przyzwyczailam, że u nich krzyk jest. Ale wkurza mnie to, że tam codziennie jest hałas. Rano spać nie może, wieczorem tak samo, bo dziecko robi co chce.

Anulka, bo jego matka dla świętego spokoju mu pozwala na wszystko a gdy maly coś napsoci to nerwy jej puszczają. Ruda tak mi przykro :(

reklama
Kasia ja już się przyzwyczailam, że u nich krzyk jest. Ale wkurza mnie to, że tam codziennie jest hałas. Rano spać nie może, wieczorem tak samo, bo dziecko robi co chce.

Lux... ;( kurcze ja osobiście bym poszła do MOPSu i zgłosiła sprawę. Oni przyjmują zgłoszenia anonimowo. Jak będziesz się stresować to będzie jeszcze trudniej.

Ewelin Ja tak próbowałam od 2012 i nic :(

Anulka na jaki temat piszesz?

Do góry