reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel a ta tarczycą nie ma co się aż tak przejmować, tak samo jak np prl. Znam dziewczyny, które przy prl miały ta górną granicę jaka można i zaszły. Ja jestem ciekawa jaka będę mieć prl gdy ją zbadam.

reklama
Ruda Ale tsh ile TWoje wynosi? Ja mam tarczyce zdrowa też. Ogólnie nie miałam problemów z ciążą w 2 cyklu zaszlam. A teraz to 1 cykl o zobaczymy. A miałaś.monitoring cyklu potwierdzone że owulacja jest?

Nie monitorowałam owu w tym cyklu ale brałam clo i baaaaardzo mocno czułam że owu była. Mierze temp i obserwowałam śluz wiec nie przeoczyłam owu na pewno. Tsh mam 1.16

Tarczyca trzeba się przejmować gdy jest np poporodowe zapalenie, hashimoto bo to poważne sprawy. Tak jak Ewel nigdy nie miała kłopotów i atpo ma w normie to nie ma aż tak wielkiego znaczenia :no:
Wynik jest w normie to najważniejsze mi tak tłumaczyli. Przy hashi np najlepiej jak tsh będzie w okolicach 2 i uformowane w miarę przeciwciała.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ruda wy się 18 cykli staracie? Mówiłas lekarzowi o tym bo normalnie to po roku badania bardzo szczegółowe zalecają robić w tym badanie nasienia. Mój mąż to pow kiedyś że on Nie pójdzie ;)Ale narazie nie ma potrzeby jak by musiał to by poszedł

Ruda może tak być, że jesteśmy zablokowane. U Cb widzę już półtora roku starań, u mnie 9 cykl. Ja już odpuscilam do chory nacisk, nie mam już nerwów. Dla świętego spokoju idę zbadać prl w lutym i resztę badań potem. Może coś się ruszy.

Ja już jestem i po zabiegu i po wszystkich badaniach i dalej nic :p życzę żeby Ci się ruszyło ;)

reklama
Mamy pod nosem laboratorium więc z żadnymi badaniami nie mam problemu. Od ręki robione i wyniki bardzo szybko. Koleś mówił że wyniki badania nasienia po 2godz juz będą

Do góry