reklama
Ruda Hetera
Fanka BB :)
Ruda Ale tsh ile TWoje wynosi? Ja mam tarczyce zdrowa też. Ogólnie nie miałam problemów z ciążą w 2 cyklu zaszlam. A teraz to 1 cykl o zobaczymy. A miałaś.monitoring cyklu potwierdzone że owulacja jest?
Nie monitorowałam owu w tym cyklu ale brałam clo i baaaaardzo mocno czułam że owu była. Mierze temp i obserwowałam śluz wiec nie przeoczyłam owu na pewno. Tsh mam 1.16
Ruda Hetera
A i czasami to facet musi szukać przyczyny np dac nasienie do zbadania jeśli z kobieta jest ok.... Ma owu i badania dobre
Ja w tym cyklu się nie uda to idziemy z nim.
Lilolo
Tarczyca trzeba się przejmować gdy jest np poporodowe zapalenie, hashimoto bo to poważne sprawy. Tak jak Ewel nigdy nie miała kłopotów i atpo ma w normie to nie ma aż tak wielkiego znaczenia
Wynik jest w normie to najważniejsze mi tak tłumaczyli. Przy hashi np najlepiej jak tsh będzie w okolicach 2 i uformowane w miarę przeciwciała.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Wynik jest w normie to najważniejsze mi tak tłumaczyli. Przy hashi np najlepiej jak tsh będzie w okolicach 2 i uformowane w miarę przeciwciała.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Ruda wy się 18 cykli staracie? Mówiłas lekarzowi o tym bo normalnie to po roku badania bardzo szczegółowe zalecają robić w tym badanie nasienia. Mój mąż to pow kiedyś że on Nie pójdzie Ale narazie nie ma potrzeby jak by musiał to by poszedł
Ruda Hetera
Ruda może tak być, że jesteśmy zablokowane. U Cb widzę już półtora roku starań, u mnie 9 cykl. Ja już odpuscilam do chory nacisk, nie mam już nerwów. Dla świętego spokoju idę zbadać prl w lutym i resztę badań potem. Może coś się ruszy.
Ja już jestem i po zabiegu i po wszystkich badaniach i dalej nic życzę żeby Ci się ruszyło
reklama
Ruda Hetera
Mamy pod nosem laboratorium więc z żadnymi badaniami nie mam problemu. Od ręki robione i wyniki bardzo szybko. Koleś mówił że wyniki badania nasienia po 2godz juz będą