Ruda to tak jak bym słyszała moja mamę. Też kupę kasy dali za kuchnię to około 25 tys za meble plus jakieś 6 tys sprzęt nowy, plus remont ciągle tam robią, kolor zmieniają itd. I też miała problem, gdy mnie chcieliśmy na piętrze zrobić kuchnię. No i nie wiem na co jej taka super kuchnia, skoro nawet nie gotuje, bo odkąd tam nie mieszkam to jedzą jedzenia z restauracji, bo pracują całymi dniami.
reklama
Ruda Hetera
Fanka BB :)
No to tu jest identycznie. Kuchnia jest zrobiona tylko po to żeby z salonu jej goście widzieli jakie to ma meble. Tutaj też teść się tylko cieszy że mieszkamy z nimi bo ma obiady. Dotąd na śniadanie obiad i kolację jedli kanapki
Ruda-gdy moja mama nie pracowała a ja byłam nastolatka o był obiad codziennie. Gdy otworzyła sklep i ja z bratem zaczęliśmy studiować to mało kiedy robiła obiad w niedzielę, bo my jedliśmy na mieście wtedy. Potem po studiach zawsze wojny robiłam, by był obiad w niedzielę. A gdy się wyprowadziłam to oni w niedzielę w ogole nie robią obiadu, jedynie bratowa tam coś ugotuje. Bo mojej matce się sprzątać nie chce w niedzielę. A tu na swoim to nieważne ile w pracy jestem to jest codziennie obiad. A niedzielę to bardzo celebruję wtedy zawsze jemy razem i uwielbiam te niedzielne obiady.
Ruda Hetera
Ewel teściowa raz mi z dzieckiem została to po godzinie juz dzwoniła kiedy wracamy. Więc wolę brać dziecko ze sobą.
Jeśli chodzi o temat teściów to widzę, że nie tylko ja mam z nimi problem
niestety z obojgiem teściów mam tak samo na pieńku..
Najpierw długo nie chciałam im mówić per mamo i tato to byli bardzo zawiedzeni. A jak powiedziałam że dla mnie teśiowie to żadni rodzice mało mnie z domu nie wyrzucili..no ale taka prawda. Przez 8 lat Pan i Pani a nagle mamusia i tatuś.
Nad to teściowa jest świętojebliwa i jak mi powiedziała że ja taka chora jestem dlatego że Bóg chce żebym się nawróciła i do kościoła chodziła to mi ręce opadły..
Dramat rodzina jest zdrowo walnięta..
Na obiad jest zupa z kostki i kotleciki w śmietanie a trzeba się przebrać jak na jakąś wystawną kolacje.. 0_0
Rano na śniadanie mamusia dzwonkiem obchodzi dom i zaprasza DZWONIĄC przy drzwiach...
Tatuś też z książęcego rodu.. Ma przed wejściem do domu i wjazdem do garażu pierwszą literę nazwiska w takim wielkim kółku. Jak w tym filmie Richii Rich super milioner. A kasę wiecznie pożyczają.. Od Mojego pożyczyli 2 tyś żeby kupić BASEN. W którym i tak się nikt nie kąpie. A jest w takim miejscu że wszyscy sąsiedzi na około cię widzą..
Patolnia jakich mało..
niestety z obojgiem teściów mam tak samo na pieńku..
Najpierw długo nie chciałam im mówić per mamo i tato to byli bardzo zawiedzeni. A jak powiedziałam że dla mnie teśiowie to żadni rodzice mało mnie z domu nie wyrzucili..no ale taka prawda. Przez 8 lat Pan i Pani a nagle mamusia i tatuś.
Nad to teściowa jest świętojebliwa i jak mi powiedziała że ja taka chora jestem dlatego że Bóg chce żebym się nawróciła i do kościoła chodziła to mi ręce opadły..
Dramat rodzina jest zdrowo walnięta..
Na obiad jest zupa z kostki i kotleciki w śmietanie a trzeba się przebrać jak na jakąś wystawną kolacje.. 0_0
Rano na śniadanie mamusia dzwonkiem obchodzi dom i zaprasza DZWONIĄC przy drzwiach...
Tatuś też z książęcego rodu.. Ma przed wejściem do domu i wjazdem do garażu pierwszą literę nazwiska w takim wielkim kółku. Jak w tym filmie Richii Rich super milioner. A kasę wiecznie pożyczają.. Od Mojego pożyczyli 2 tyś żeby kupić BASEN. W którym i tak się nikt nie kąpie. A jest w takim miejscu że wszyscy sąsiedzi na około cię widzą..
Patolnia jakich mało..
Ruda Hetera
Enej no to tez na nudę nie narzekasz mój mąż wrócił, jaka ulga
Ewel-o nie nie, ja tesciowej nigdy dziecka nie zostawię. Tam jest głośno, tłok tam jest, ciągle ktoś przychodzi no i teściowa pali dużo i klnie ciągle. No i mówi na dzieci per bachor. Nie chce by moje dziecko słuchało takich określeń. A moi rodzice to w weekend się na pewno chętnie zajmą
reklama
1985nelia2
wy o obiadach a ja na wc wisze, blagam dziewczyny jakieś sposoby na mdłości bo ja się przekręce