reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ruda a moze poprostu pogadaj z teściowa o tym?

Kamilove super wieści , powodzenia przy starankach :) żeby były owocne :)

Lux a co sie stało?

Anulka-wczoraj jej nie mylam, bo mielismy wyjazd. Dziś ziemniaki wykipialy, bo wyjątkowo zamiast w kombiwarze to gotowalam jej w garnku. No to zaschło i było masakra.

reklama
Na południu zero słońca :/ za to ogromne ilości śniegu spadają z nieba :/
Hehe w poznaniu w tym roku ze sniegiem kiepsko. Jak jest to chwile i go nie ma.
Ale moja nie dość że nie umie gotować i bardzo rzadko to robi to jeszcze nie będzie mówić jakieś rzeczy z kosmosu że do naleśników nie daje się wody albo że bez bułki mielone są najlepsze
Hahahaha :)
Karla jutro na która do pracy i na ile godzin?
Na 9.30 do 18. Ale powiem Ci ze tak jak kiedys uwielbialam chodzic do niej tak teraz wogole ale wogole nie mam checi. Nie wiem czemu.
Ruda-moja teściowa też lubi się wtrącać. Mieszkamy blisko, bo blok nas dzieli i ona musi wiedzieć co mam na obiad i ile kasy mi zostało itp. Brak słów.
My mamy tesciow w drugim domu ale dzieliny ogrodek.:/
A ja dzielę z nią dom i kuchnię...
Wspolczuje mieszkalismy z tesciami jakis czas i byly wieczne wojny placz i afery. Nigdy wiecej. Nie bylo to zdrowe ani dla nas ani dla nich. Ja jesli jest mozliwosc jestem.przeciwnikiem zeby mieszkac z rodzicami. Ale jesli nie ma innego wyjscia trzeba byc twardym.

Jest śluz i pozytywny test owu :):)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
To kochana dzialaj &&&& trzymam

Anulka-wczoraj jej nie mylam, bo mielismy wyjazd. Dziś ziemniaki wykipialy, bo wyjątkowo zamiast w kombiwarze to gotowalam jej w garnku. No to zaschło i było masakra.
Ja odkad tu mieszkamy pazdziernik 2014 mam indukcje i musze co chwile czyscic bo nie moge jej wyczuc i zawsze.mi cos nachlapie haha.

Do góry