reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja zrobilam test tak wczesnie bo jestem w goracej wodzie kompana i poczytalam sobie ze w wielu przypadkach test pokazuje juz po 11 dniach po owulacji, tym bardziej ze piersi bola mnie caly czas od owulki wic bylam dobrej mysli, sluz i pozostale objawy mam jak w drugiej fazie cyklu, ja spodziewam sie okresu za 4-5 dni poniewaz ten cykl skroci mi sie ze wzgledu na wczesa owulke, wiec licze ze krwawienie bedzie ok 14 dni po owulacji tak jak wszedzie jest napisane

Zaraz szlag mnie trafi! U sąsiadów do góry są goście i te dzieciaki tak walą nam w sufit, że głowa mała. Już raz kiedyś byłam im zwrócić uwagę, to taka afera wyszła, że masakra. Czekam do 22-ej, potem moja cierpliwość się skończy.

Jak to nieraz lux pisała.."zaraz sie okoce".... Przed chwila wzięło mnie na kromki z nutella następnie ryba w sosie pomidorowym chrupiące bace roolls i na koniec banan [emoji3] ciekawe jak to moj żołądek zniesie mam jeszcze ochote na loda kaktusa ale chyba bym juz nie dała rady..Kocham soboty szaleństwo bez granic;)

Chciala bym jednak po dzisiejszym negatywie zapal ulecial, a co do mdlosci ciazowych polecam imbir pod kazda postacia, mozna samemu robic herbatki ze swiezego imbiru, ja kroilam na kawaleczki i troche gotowalam z woda potem dodawalam cytryne i troszeczke miodu, jest to ostry napoj ale bardzo pomaga na nudnosci, moja mama ma problemy z blednikiem i to jej bardzo pomaga przy zawrotach glowy, zreszta sa tez gotowe herbatki imbirowe

reklama
Witam

Aschlee ja tez uwielbiam niemowlaki i te oliwke;-)

Cos czuje ze za chwile posypia sie tu pozytywy;-)

Ja dzis bylam na wizycie u nowego gina...
Wiec tak jak myslalam ze lewy jajnik ma problemy:/ lekarz to potwierdzil:/
Za tydzien mam isc na kontrole zobaczy co z tym jajnikiem i endometrium...mowil ze mogloby byc grubsze,
Zapisze mi badania ktore mam zrobic.
Powiedzcie dziewczyny progesteron robi sie w kazdym dniu cyklu?
Bo mowil zeby zrobic TSH chyba progesteron i glukoze nadczczo

Do góry