reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

lady agnes, nie wiem co to jest mchc ale erytrocyty świadczą po prostu o infekcji, nie martw się skoro nie czujesz objawów zapalenia to znaczy nic cie nie piecze itp. to jest niewielkie a leczy się to np. żurawiną, są też leki dla ciężarnych bezpieczne, jestem w tej dziedzinie ekspertem bp lecze kamice od lat

reklama
Zuzka każda kobieta przechodzi cykl na swój własny sposób i nie każdy test wykaże ciążę tak wcześnie ;) jesteś jeszcze przed @ więc jeszcze szansa jest ;) &&&&&&&

Zuzka-dlaczego tak szybko test zrobiłaś? Pamiętaj, że zanim dojdzie do zagniezdzenia i wytwarzania hormonu, to musi minąć trochę czasu. U jednej to trwa 4 dni po owu u innej 10 dni po owu. Czekaj cierpliwie do terminu @ i wtedy powtórz test.

Lady ja miałam w ciąży też tylko leukocyty i to normalne... Doktorka pow że w ciąży to normalne kazała kupić żurawit brać go i jeść żurawinę plus herbatka zurawinowa pow właśnie ze jak nic nie piecze nie boli to nie trzeba leczyć tabletkami na receptę ale kazała też posiew moczu po msc zrobic

zuzka nie obawiam się bo w pierwszym cyklu bardzo często się zdarza że kobiety mają nawet miesiączki a ja mam silne objawy ciążowe, te plamienia w terminie miesiączki są częste, mam nie panikować a w piątek lece do gina :) Z resztą już mi przeszło to plamienie, tylko mdłości żyć nie dają, rano spojrzałam na ketchup - źle, wypiłam łyk pepsi - koszmarnie, a jak pasta do zębów mnie zaatakowała to się poddałam heh, teraz się z tego śmieje a jutro rano pewnie druga runda ehh

Zuzka pytałaś co u mnie :) też jestem 10 dni po owu. Troszkę brzuszek boli i cyce strasznie a i dużo śluzu mam przezroczystego jak w płodne. Test robię dopiero za tydzień, w dniu spodziewanej @ nie chcę się nakręcać ale coś czuję że te fluidy posłane od zaciążonych tutaj coś podziałają :)

najgorsze jest to że mam teraz sesje i o świcie musze wskakiwać w busa i jechać 60km na uczelnie, a z rana to nie jest za ciekawe uczucie, już wożę ze sobą reklamówke na wszelki :p

najgorsze jest to że mam teraz sesje i o świcie musze wskakiwać w busa i jechać 60km na uczelnie, a z rana to nie jest za ciekawe uczucie, już wożę ze sobą reklamówke na wszelki :p

Natalia ja jak byłam w ciąży to przez pierwsze 3 msc wymiotowałam codziennie. A robiłam wtedy prawko i zapach z samochodzie plus kołysanie robiło swoje :) wiec wyobraź sobie minę mojego instruktora jak co 10 minut zjeżdżałam na bok :D

reklama
Dzieki natalia, troche mnie pocieszylas.
Przeczytalam juz caly internet i oczywiscie tyle chorob wynalazlam ze masakra :-/
We wtorek ide do gin.
Mchc mam delikatnie podniesione (hemoglobina we krwi) i to moze wskazywac na lekkie odwodnienie, co moze byc prawda bo ostatnio malo pije wiec moze jakas infekcja sie przypaletala.

Do góry