reklama
pkati
Fanka BB :)
Ewel87 ja tez;/ w niedziele robiłam test to kreski były juz prawie obydwie tak samo ciemne pokazywałam wam zdj :/ poniedziałek tez identyczne wczoraj tez bez zmian a dzisiaj myslalam ze juz bedzie mega gruba dIsiaj robiłam test tak dla siebie bi pomyslalam ze jak ginek widzi co z tym pęcherzykiem i ze owulacja blisko to tak profilaktycznie sprawdzę..niewiem ...ale temp rano mnie nakręciła ze spadek niby przed owu wskazany?
pkati
Fanka BB :)
Pożyjemy zobaczymy ale testy porobiie sobie jeszcze jutro i pojutrze tak z ciekawości lekarz człowiek tez moze sie mylić a dzisiaj dopiero zauwazylam ze moj lekarz jest tez specjalizacji endokrynolog ale pow mu ze mam ten wynik 2.12 tsh to zareagował nooooo mogło by byc niższe ale jest ok narazie zostawimy ...czytałam jak pisalyscie powinni byc nia najbliżej 1 a tu niby specjalista w tym a tu taka reakcja...myslalam nawet zeby sobie samej zwiekszyć pol tabletecZki
Sorki za błędy ale pisze z nowego tel i cos mi tu ten słownik czasami inaczej wskakuje niz chce napisac
Sorki za błędy ale pisze z nowego tel i cos mi tu ten słownik czasami inaczej wskakuje niz chce napisac
Ostatnia edycja:
W sumie testy pokazują wzrost poziomu LH nie czy pecherzyk.pękł lub czy doszło do owu..on może nie peknac albo zrobić to dopiero po.kilku dniach... A w pupie mam już te testytamtym razem.zaszlam z nimi w 2 cyklu i jakoś chyba inaczej działały he albo w konia tak nie robiły.
reklama