reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nie wiem;))) w sumie śluz mam jak kurze jajko a wszędzie pisze że to owu. Chyba spróbuje wieczorem jak sie da jak nie to może rano Ale skoro rano było to rybki jeszcze są;))

ewel działaj, działaj.
Tym mężczyźni mnie rozwalają. Jak się stara o dziecko to facet jest wykończony ciągłym przytulaniem się, a jak jest już po staraniach, to ciągle by chcieli. Ja przynajmniej tak mam z moim :)

Witajcie sporo postow sie nazbieralo trudno za wszystkim nadazyc, ja odliczam dni do okresu jeszcze sporo zostalo, niby bola mnie piersi ale to pewie efekt uboczny duphastonu.
Ruda Hetera jak tam u ciebie bo z tego co pamietam mialaysmy bardzo zbizona owulke

reklama
Ja przez pierwszą połowę cyklu mam nieustanną ochotę na seks tak że mąż ma mnie już dosyć. Wtedy żałuję że faceci nie mogą codziennie. A w drugiej połowie mógłby seks dla mnie nie istnieć. Hormony rządzą :)

Do góry