I widzisz i taka zachodzi bez problemu, gdybym ją dorwala to bym nogi z dupy powyrywalaA ja jak leżałam po poronieniu w szpitalu na sali było z 5 osób i nowo przyjęte osoby na zabiegi usunięcia torbieli Itp i była ormianka i doktorka pyta w wywiadzie ja ile porodów ona 5 ile ciąż ona 7 w tym 2 aborcja bo u nas dozwolona jest....;((( myślałam ze ja zabije..ja straciłam dziecko ona usunęła...
reklama
Ewel ja tez jak stracilam ostatnia ciaze to polozyli mnie na sali z dziewczyna ktora przyszla usunac ciaze bo jak to mi powiedziala nie chce bachora a ja powinnam sie cieszyc bo co to za przyjemnosc bawic sie w usranych pieluchach...To byly dokladnie jej slowa.Powiedzialam ze nie wie co mowi i co robi bo nie jedna kobieta na jej miejscu cieszylaby sie ze jest w ciazy...zdrowej ciazy a nie myslala o usowaniu...Az mnie reka swierzbila zeby jej trzasnac na opamietanie
Lilolo
Fanka BB :)
Oj żebyś wiedziała wtedy pewnie pamiątke by się przywiozło nawet jakby dawno niby było po ovuKamilove-przydalby sie jakis wyjazd, zeby o tym nie myslec no nie
Ja też tak myslę. Jak ktoś naprawdę nie chce ciąży to niech ją usunie, a nie potem wyrzuca dzieci na śmietnik czy tłucze na śmierćMajdaczek-moze to dobrze, ze ta tabletke poronna wprowadzili bez recepty, moze nie bedzie takich tragedii, zabijania dzieci
Każdy potem rozliczy się we własnym sumieniu.
Jedno jest pewne ludzie jak nie chcą wpadek to powinni się zabezpieczać. A nie mysleć, że przecież mnie to nie spotka (i kto to pisze [emoji58] )
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Lux,
Ale teraz to te dzieciaki bawią się w dorosłych. Sory ale lalunie 14 letnie robią laski 60 latkom za kasę a nie wiedzą co to prezerwatywa? Brak po prostu ręki rodziców nad nimj, dwa wpływ głupiego środowiska też robi swoje. I takie panny potem się szczycą bo są fajne.
Ale teraz to te dzieciaki bawią się w dorosłych. Sory ale lalunie 14 letnie robią laski 60 latkom za kasę a nie wiedzą co to prezerwatywa? Brak po prostu ręki rodziców nad nimj, dwa wpływ głupiego środowiska też robi swoje. I takie panny potem się szczycą bo są fajne.
Lilolo
No dokładnie. Do seksu są pierwsi tylko kto potem ponosi odpowiedzialność?Ja wiem, a na zajeciach w szkole sie smieja i szydza z nauczycielki, ze zaklada gumke na banana, no i to glupie myslenie, ze za pierwszym razem sie nie zachodzi...skad sie takie myslenie bierze?
Ale małolaty mają w..yje.ba..ne na to. I niektórzy rodzice też. Jak ja chodzę z młdą na spacer to widzę 12-13 z latki z winem i papierosami. Mi to się włos na głowie jeży. Ale odezwij się do takich to one wielce dorosłe, zjadą cię jak psa.
Mam siostrę 15 letnią i jej koleżanki opowiadają jakie to orgazmy mają podczas seksu analnego i że chciałyby spróbować w trójkącie. Dziewczyny 3 gimnazjum
H o r r o r
reklama
Lilolo
To jest tylko część problemu.Kamilove no szok.Gowniara 15 letnia to powinna o ksiazkach myslec a nie o seksie...no dobra nic juz nie mowie...
Tych dziewczyn więcej w szkole nie ma niż są. Oceny, masakra. Slownictwo jeszcze gorsze.Papierosy, imprezy. A najlepsze, że matka jednej z niech kupuje im wódke. I ja sama na własne oczy to widziałam!
Albo wiedziałyście ile jest teraz nastolatek okaleczających się?
Moja siostra nalezy do takiej grupy i nie spodziewałam się, że jest to tak częxte