reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Nie wiem ile w tym prawdy ale mój endo powiedział, że wszystkie pacjentki spodziewają się po zażywania leków spektakularnych spadków wagi, a ich nie maZofia, ja po porodzie nie straciłam tylu kg ile powinnam i też mam nadwagę, ba otyłość stopnia 1., lekarka zaniepokojona dlaczego nie schudłam kazała zbadać tarczycę i wyszła niedoczynność (po porodowe zapalenie tarczycy) ale odkąd zażywam Eutyrox waga wcale nie spada mimo, że na to liczyłam bardzo [emoji14] w ciążę zaszłam mimo tych nadmiernych kilogramów.
Wiec to już chyba tak jest. Przez niedoczynność energia jest nieprawidłowo spalana i stad mimo starań waga nie chce spadać.
Ja dopiero przy diecie 1000-1200kcal zaczęłam gubić kg ale co z tego jak potem dietetyk wysłała mnie na badania, a tam organizm wyczerpany. I kazała do lata odpuścić diety. Bo spierdziele zupełnie metabolizm.
Chyba jednak niewielkie masz pojęcie o niedoczynności.To jest dieta zdrowotna. Co z tego, ze 800 kcal? Wiem, ze malo ale odtruwasz swoj organizm. Przeprowadzilabys post 6 tyg. a potem uwazala z jedzeniem:
- zrzucilabys kg
- poprawila wyniki
i zaszla w ciaze. Juz pisalam o kolezance ze spora nadwaga, z endometrioza, ktora byla na poscie przez 6 tyg. i w nastepnym cyklu byla w ciazy, po latach staran. Powiedziala mi, ze sporo jest "dzieci dr Dabrowskiej".A nawet jesli pozniej dopadlby Cie efekt jojo.
Sorry Kamilove ale wiedzac jak nadwaga zle wplywa na zajscie w ciaze, ja by stanela na glowie, zeby schudnac. Chyba, ze nie masz na to wplywu, bo to efekt lekarstw. Chociaz chyba po nich sie nie tyje a wrecz odwrotnie. Ale moge sie mylic.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Ale super to teraz mozesz działaćWyniki mam dobr LH FSH i prolaktyne itp dostałam euthyrox 25 Na obniżenie tsh bym miała tyle ile starajace powinny mieć)
Lilolo
Zakocona,
Tobie gratki raz jeszcze
Tobie gratki raz jeszcze
Nie wiem ile w tym prawdy ale mój endo powiedział, że wszystkie pacjentki spodziewają się po zażywania leków spektakularnych spadków wagi, a ich nie ma
Wiec to już chyba tak jest. Przez niedoczynność energia jest nieprawidłowo spalana i stad mimo starań waga nie chce spadać.
Ja dopiero przy diecie 1000-1200kcal zaczęłam gubić kg ale co z tego jak potem dietetyk wysłała mnie na badania, a tam organizm wyczerpany. I kazała do lata odpuścić diety. Bo spierdziele zupełnie metabolizm.
Chyba jednak niewielkie masz pojęcie o niedoczynności.
Zgadzam sie, ze niewielkie. Ale wiem, jak dobroczynne skutki moze przyniesc post. Sprawdzilam tp tez na sobie.
reklama