reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam

A mnie od rana zalalo:/
Wiec zaczynamy nowy cykl , nowy z ktorgo owu niewystepuje:-(

Ale zamowie dzis Infolic i testy, moze uda mi sie obserwacje zrobic bo licze na to ze jajnik sie obudzi sie!!!

Majdaczek kolejny termin to 2.03 6cykl

Zakocona :/:/:/

Julia powodzenia w nowym cyklu !! Trzymam mocno kciuki!!
Zakocona nie ma jeszcze @ więc jest nadzieja !!
Ruda Hetera witam!!!

Wczoraj wylałam herbatę na klawiaturę i coś się poprzestawiało wszystko, źle pisać... masakra kolejny wydatek bo trzeba będzie kupić nową. G pojechał właśnie z Miłoszem do lekarza a ja zbieram się do pracy , pozdrawiam

Yesenia milej pracy! Ja dzis zaczynam nocki:/
Wiec musze znalesc chwile zeby sie zdrzemnac...

A dzis jade na silownie;-) choc dzis mnie zalewa musze jechac...

Dzień dobry,
Hanię obudził budzik M. Myślałam, że go za to zabiję! Wrrrrr..... Ona nie ma humoru bo niewyspana, ja nie mam humoru bo niewyspana ;)

Julia, Zakocana przykro mi :/

Ja od kilku dni tez czuje sie dziwnie. Smutno mi i boje sie ze znow sie nie udalo a jak pomysle o zabiegu to chce mi sie plakac. Nie wiem jak to wszystko wytrzymam :-(

reklama
Dzień dobry dziewczynki.
Tak Was czytam i bardzo często robicie testy owu. Nigdy nie miałam z nimi nic do czynienia, ponieważ obserwuję swój śluz i na tej podstawie wiem, kiedy pojawia się śluz owulacyjny. Warto kupić takie testy???

Do góry