reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Julia tak inofolic piję przez całe cykle. Ostatnio zamawiam go przez internet, bo nawet z przesyłką jest o wiele tańszy. W mojej aptece gdzie leki są stosunkowo tańsze kosztuje 59 zł, ale lekarka poleciła mi inną aptekę i tam kosztuje 39,90. Jednak ja kupuję od razu 3 lub 4 opakowania z jedną przesyłką. Przez internet kosztują ok 28 zł

reklama
Qrcze a ja coś spać nie mogę [emoji44]
@ jeszcze nie odpuściła, ale już coraz mniejsza i od jutra lecę z temperaturą :)
Tak bym chciała, żeby w tym cyklu się udało :( ale jakoś nie bardzo w to wierzę niestety [emoji31]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Kamilove to normlane ze dopada nas zwatpienie...ja mam tak czesto, ze mysle ze zbyt piekne by bylo osiagalne....:/
Ale zobaczysz juteo wstaniesz i spojrzysz na to inaczej;-)
Ja tez zasnac niemoge:/ a powinnam bo to ostatnia noc przespana...od jutra nocki zaczynam:/

Wlasnie tez mysle zeby niesprobowac tych testkow owulacyjnych kupilabym pare na probe i zobacze jak pojdzie i czy pokaze ci cos;-)

P.s ile takich testow dziennie sie robi? Jeden czy dwa?

Kamilove to normlane ze dopada nas zwatpienie...ja mam tak czesto, ze mysle ze zbyt piekne by bylo osiagalne....:/
Ale zobaczysz juteo wstaniesz i spojrzysz na to inaczej;-)
Ja tez zasnac niemoge:/ a powinnam bo to ostatnia noc przespana...od jutra nocki zaczynam:/

Wlasnie tez mysle zeby niesprobowac tych testkow owulacyjnych kupilabym pare na probe i zobacze jak pojdzie i czy pokaze ci cos;-)

P.s ile takich testow dziennie sie robi? Jeden czy dwa?
Ja kupiłam teraz testy owu. Dałam 20zł za 20sztuk owulacyjnych i 5 ciążowych :) no i plus przesyłka. Teoretycznie jak masz cykl unormowany i mniej więcej wiesz kiedy jest owu to starczy jeden test :tak: ale jak cykle są nieregularne i owu występuje kiedy chce to lepiej robić dwa. Mi gin zawsze dwa kazał robić.

Dzieki czyli na dzien dobry kupie 20 testow owu;-) widzialam wlasnie ze dodatkiem sa testy ciazowe;-)

A ja zs tydzien mam wizyte u nowego lekarza

Julia,

Spoko :) pomogę jak mogę. Chociaż życzę by te rady nie były Ci już potrzebne :tak:

Kciuki za wizytę u nowego doktorka :)

reklama
Do góry