reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Annie Piekne wiesci;-)

Co do tesciowej to tez mam mende wiele krzywdy wyrzadzila...:/

Aschlee bylas w ciazy trojaczej? Serio? Bralas cos na stymulacje?

Kamkaz kochana wspolczuje straty:-(
I kciuki za kolejny cykl&&&&

Lux kiedys pewnie mialabym inne zdanie ale po tylu stratach wierz mi ze jestem pewna ze znalazlabym czas zeby rozdzielic go na kazdy moj Skarb :tak:

Wiecie bylam dzisiaj na zakupach i w sklepie zablakalo sie jakies dziecko takie 2,5 roku i wyobrazcie sobie ze corka przyszla i powiedziala Mamusiu jak nasz dzidzius nie chce do nas przyjsc to wezmy tego co sie zgubil...wierzcie mi ze cholernie ciezko bylo mi sie ogarnac.A potem maz probowal jej wytlumaczyc ze bede musiala brac leki i w koncu dzidzius do nas przyjdzie to powiedziala ze odda swoje pieniazki ktore ma na slodycze zebym tylko te leki brala i zeby ten dzidzius juz przyszedl :( jest mi tak cholernie zle ze chyba nikt nie jest w stanie sobie tego wyobrazic

Witaj kamkaz. Ja Ciebie tez pamietam ze staran po straconej ciazy, chociaz malo tam pisze to pryznam ze w trudnej chwili dostalam od dziewczyn duze wsparcie. Trzymam kciuki zeby tym razem udalo Ci sie zostac ziemska mama :-)

reklama
Lux no nie bądź taka;) albo napij się z nim;)za to że taki staraczek z niego dobry;)

Aschlee dzieci są tak mądre ze czasami człowiekowi dech zapiera...

Do góry