reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
AnnieTess kochana nie mow hop bo u mnie w rodzinie tez nie bylo nigdy ciaz mnogich a u mnie druga ciaza byla trojacza :tak: takze wiesz,roznie to bywa;)

Mnie blizniaki przetazaja, a co dopiero trojaczki. Jak tu z nimi dzialac?;-) Lux dxiwna ta Twoja tesciowa mial syn z nia mieszkac i tylko o nia dbac do konaca zycia?

Lux pewnie ze sie przerazilam na poczatku ale jak zobaczylam radosc meza i ze wszystko na biezaco planowal jak zrobi pokoik,jaki wozek kupimy ze zaraz po pracy bedzie lecial szybko do domu zeby mi pomoc to bylam pewna ze damy rade :) i wierz mi bylabym przeszczesliwa gdyby moje trzy aniolki postanowily do mnie wrocic :tak:

reklama
Witam Was dziewczyny
Z niektórymi z Was czasem spotykam się na innym forum więc co nieco o sobie wiemy.
Dla tych osób, które mnie nie znają napiszę kilka słów o sobie. Jestem mamą Aniołka. Moja córeczka Maja urodziła się 22 października zeszłego roku w 19 tygodniu ciąży. Niestety nie miała szans na przeżycie. Jest to dla nas bardzo bolesne przeżycie, ponieważ staraliśmy sie o to maleństwo prawie 4 lata. Gdybyście chciały przeczytać całą moją historię to podsuwam linka https://www.babyboom.pl/forum/pozeg...-majeczka-ur-22-10-2014-r-73020/#post11125194
Ja mam nadzieję że już w lutym zaczynam starania o dzidzie. Co prawda nie minęły 3 cykle od porodu i łyżeczkowania, ale jestem już w 2 cyklu i jak wszystko będzie dobrze to możemy zaczynać. W przyszłym tygodniu idę do lekarza wtedy wszystko będzie jasno. Teoretycznie moglibyśmy już zacząć starania, jednak wolę mieć pewność czy wszystko dobrze się zagoiło.
Trzymam kciuki za wszystkie starające się kobietki i głęboko wierzę, że w tym roku wszystkie będziemy szczęśliwe z pomyślnego obrotu spraw.

Do góry