reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Czesc Kobietki.

Anula milo Cie widziec tutaj :tak:

Ja nigdy testow owu nie robilam wiec nie wiele wiem na ten temat :)

Ja właśnie jestem po 3 @ i jak w zegarku mam... Aż doktorka się zdziwiła mówi o super Pani Ewelina ze tak regularne są. Ale czy owu mam.. Nie wiem tego oby

Lux ja też mam dzisiaj dzień prania :-)

Ewel mam nadzieję że z siostrzenicą będzie coraz lepiej

Witaj anula88 :-) mnie też się wydaje, że paseczki z każdym dniem odrobinę ciemniejsze

Joawa przykro mi z powodu @. Nowy cykl to nowa szansa!

A mnie od wczoraj bolą sutki ??? Oczywiście innych objawów wciąż brak. Odliczam dni do usg...

Ostatnia edycja:
Ewel krótko po zabiegu właśnie owu są wyraźne. Przynajmniej ja tak miałam. A ja tam nie chce bawić się w te testy. Wolę normalnie się starać :) ostatnio miałam w 13 dc owu.

Lady wiem czekasz bardzo na to usg... I powiem Ci ze myślę że my tak na każde będziemy czekały od jednego do następnego by się uspokoić...
Ja dziś jakoś jestem pozytywnie nastawiona wierze ze mi się uda i będzie wszystko dobrze. Wierze w Nas wszystkie.

Ewel no u mnie sluz plodny się zaczyna ... zobaczymy .... trzymam kciuki co byście trafili na czas ;-) .. sobie tez tego życzę hehe ... dzisiaj zaczynamy .... co ma być to będzie ;-)

reklama
Do góry