reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jula ja w tygodniu tez mam problem z nadrobieniem ;-) bo w pracy nie ma jak zbytnio ...zawsze cos tam jest do zrobienia.

Zofia a dziękuję ....witam witam .... aa no ja juz stara ... z ponad rok sie staramy ...juz nie licze czy to 16 czy 17 cykl ... a Siedzę tez juz tu trochę ;-)

Anula88 ja myślę że ciemniej i w 14 dc będzie owu;) jakie masz cykle 28 dniowe?;))
Na fotce ta dzisiejsza jest dość ciemna zwłaszcza teraz ...no cykle 28 max do 30 .... wiec nic dzisiaj zaczynamy .... niby aplikacje wylicza mi @ za 19 dni ....

A Twoje testy jak?który masz dc?

Lux spoczko moze byc w domu ;-)

Ja mam dziś 10 dc dopiero... Ale że miałam 3 msc temu zabieg lyzeczkowania to chce spr czy mi się owu nie przedstawiła i zaczęłam od dziś... Ale zawsze mam cykle 28 dniowe i owu w 14-dniu cyklu

reklama
Ja mam dziś 10 dc dopiero... Ale że miała 3 msc temu zabieg lyzeczkowania to chce spr czy mi się owu nie przedstawiła i zaczęłam od dziś... Ale zawsze mam cykle 28 dniowe i owu w 14-dniu cyklu
Anula to jak jest ciemna znaczy ze w ciągu 24-48h owu będzie. Mój test dziś tak wyszedł jako LH niewykryte

Załączniki

• 1422095739039.jpg
    1422095739039.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 38
Do góry