reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jula ja w tygodniu tez mam problem z nadrobieniem ;-) bo w pracy nie ma jak zbytnio ...zawsze cos tam jest do zrobienia.
Zofia a dziękuję ....witam witam .... aa no ja juz stara ... z ponad rok sie staramy ...juz nie licze czy to 16 czy 17 cykl ... a Siedzę tez juz tu trochę ;-)
Zofia a dziękuję ....witam witam .... aa no ja juz stara ... z ponad rok sie staramy ...juz nie licze czy to 16 czy 17 cykl ... a Siedzę tez juz tu trochę ;-)
anula88
Taaa na dole z dziś .... ewidentnie rozowiutka tylko swiatlo jakies takies .... mam jeszcze jeden jutro zapodam z ciekawości i tyle ...Anula88 na dole jest z dnia dzisiejszego? To znaczy ze ciemnieje;-) i na moje to idzie w dobra strone;-)
anula88
Na fotce ta dzisiejsza jest dość ciemna zwłaszcza teraz ...no cykle 28 max do 30 .... wiec nic dzisiaj zaczynamy .... niby aplikacje wylicza mi @ za 19 dni ....Anula88 ja myślę że ciemniej i w 14 dc będzie owu jakie masz cykle 28 dniowe?)
A Twoje testy jak?który masz dc?
Lux spoczko moze byc w domu ;-)
reklama
Ja mam dziś 10 dc dopiero... Ale że miała 3 msc temu zabieg lyzeczkowania to chce spr czy mi się owu nie przedstawiła i zaczęłam od dziś... Ale zawsze mam cykle 28 dniowe i owu w 14-dniu cyklu
Anula to jak jest ciemna znaczy ze w ciągu 24-48h owu będzie. Mój test dziś tak wyszedł jako LH niewykryte
Anula to jak jest ciemna znaczy ze w ciągu 24-48h owu będzie. Mój test dziś tak wyszedł jako LH niewykryte
Załączniki