reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Lux ja dopiero obiadek zjadlam;-)
Ale powiem ci ze jak chodze na rano do pracy to o 10 rano mamy obiad!!!
Lady Agnes fajny prezent;-) postaral sie maz;-)
Swietnie ze masz swojego opiekuna;-)
Ja tez mam pakiet medyczny ale jakos swojego gina niezamienie na tych z pakietow;-) ale mam mozliwosc wziasc za wizyte rachunek i firma ubez. Zwraca mi pieniadze;-) jedynie trace 30zl za kazda wizyte...
Tez mam allianz;-)
Kotek kochana dasz rade! Z testami owu niepomoge bo nigfy nie zamawialam:/
Noelka zdrowka!
Julia ja mojej gin tez nie mam w pakiecie i też korzystam z refundacji, ale badania staram sie juz robic w pakiecie, poza tym moja gin nie ma w gabinecie usg...
majdaczek14
StaraRaszpla wielkie gratulacje. Na kiedy będziesz mieć termin? Wrzesień czy już październik?
*Milka*
no dziewczyny testować bo samotna się czuje po tej drugiej kresce testuteraz to już chyba październikowe mamusie nam się zaczną
![]()
Natalko to ja bede celowac na grudzien
majdaczek14
Powtarzam posta, dziewczyny bez terminu, jeżeli się nie odezwa wpisuje do poczekalni.
aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.
bluecaat Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
karla21 podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?
smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.
bluecaat Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
karla21 podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?
smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
Ostatnia edycja:
majdaczek14
StaraRaszpla i Aschllee chwalić nam się tu zdjęciami testów, a nie tylko na innych watkach
czekamy ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Cholera. Wlasnie sie dowiedzialam, ze mam za niski estradiol 17.7 pg/ml (faza pęcherzykowa 12,5 – 166). Wczoraj, ze TSH chociaz w normie, to nie dla starajacych sie. A tuz po zrobieniu badan zauwazylam, ze tylko (czy az) FSH mam za wysokie 18.07 :-
-
-
-
-
-
-
-
-(
reklama