reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Przyłączam się do pytania z tym, że bardziej mnie ciążowe interesują. Które polecacie z allegro?

Mrowkaa jak zakładana była grupa na fb to nie miałam jeszcze fb, założyłam niedawno, bo siedzę głównie w domu i chciałam mieć jakiś kontakt ze światem :p obawiam się, że teraz już bym się chyba nie wkręciła w grupę, nie wszystkie mnie kojarzą... a tak zmieniając temat mierzysz temperaturę? Jest to miarodajne jak się w nocy wstaje do dziecka? Chyba, że Twoja córcia grzecznie śpi :-)

reklama
Cześć

Noelka jak masz hashi i niedoczynność to tak naprawdę nie leczysz tylko dostarczasz syntetyczny hormon tarczycowy. Ale często brak tego hormonu powoduje pco. A to z kolei leczy się zupełnie inaczej.

ok, chyba rozumiem... a jak ktoś ma pco to dawka hormonu tarczycowego dla takiej osoby się jakoś różni?

Przepraszam, że nie odpiszę każdej, ale coraz gorzej się czuję :/ jutro idę do lekarza i chyba na zwolnienie...

Ja kupiłam te. Numer aukcji podaje bo nie mam jak skopiować linka z allegro bo mam aplikacje ;) nr aukcji 4724294210 i jestem bardzo zadowolona dziewczynu

Lux ja dopiero obiadek zjadlam;-)
Ale powiem ci ze jak chodze na rano do pracy to o 10 rano mamy obiad!!!

Lady Agnes fajny prezent;-) postaral sie maz;-)
Swietnie ze masz swojego opiekuna;-)
Ja tez mam pakiet medyczny ale jakos swojego gina niezamienie na tych z pakietow;-) ale mam mozliwosc wziasc za wizyte rachunek i firma ubez. Zwraca mi pieniadze;-) jedynie trace 30zl za kazda wizyte...
Tez mam allianz;-)

Kotek kochana dasz rade! Z testami owu niepomoge bo nigfy nie zamawialam:/

Noelka zdrowka!

reklama
Do góry