reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Porównanie twojego faceta Idiotyczne. Tak jak napisałaś zdrada oznacza nudę i zła sytuacje w Związku to skoro on robienie sobie dobrze stawia z nią na równi to nie wiem co napisac
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
1985nelia2
Kami kup sobie test facelle zwykły paseczek bez tego plastiku całego w rossmanie, one wychodzą naprawde szybko i mocne są kreski pomimo że czułość 25. Mi pokazuje się kreska w ciągu pierwszej minuty a potem juz tylko ciemnieje i ten test mi pokazała duże lepiej niż te droższe check and go. Co do facetów to prawde powiedział, moj też to robi ale my na luzie o tym rozmawiamy, poprostu nie zawsze ma ochote na stosunek bo to jednak wymaga energii, ja tam nie mam z tym problemu
Lilolo
Natka teraz miałam facelle to
Lilolo
Nie no ja też akceptuje, ale na luzie bez ukrywania się i wogole. Przynajmniej nie musimy zmuszać się do seksu. Ale tu on się ukrywał
a to przykre
anulka88k
Tez uważam ze to nie twoja wina zakocona. Faceci to dzieciaki i myślę kiedy mój w końcu dojrzeje
I dla mnie głupie jest tłumaczenie ze faceci albo zdradzają albo się masturbuja. To tak jakby wszystko było czarno-xzarne. Przegadajcie sprawę, może daj sobie parę dni aż ochloniesz. I wypracujcie jakiś kompromis. Bo nie może być tak że o kosztem swojego samozadowolenia zaniedbuje ciebie.
Oj dziewczyny dzisiaj to sobie po spałam do 8! Synek wczoraj został u babci,) wiec my zamiast jakiejś romantycznej kolacji co robiliśmy? Do 1 skladalismy meble bo sobie zmieniamy
a potem już nie mieliśmy siły na nic oprócz spania ;D
I dla mnie głupie jest tłumaczenie ze faceci albo zdradzają albo się masturbuja. To tak jakby wszystko było czarno-xzarne. Przegadajcie sprawę, może daj sobie parę dni aż ochloniesz. I wypracujcie jakiś kompromis. Bo nie może być tak że o kosztem swojego samozadowolenia zaniedbuje ciebie.
Oj dziewczyny dzisiaj to sobie po spałam do 8! Synek wczoraj został u babci,) wiec my zamiast jakiejś romantycznej kolacji co robiliśmy? Do 1 skladalismy meble bo sobie zmieniamy
reklama