reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Wiesz co Ale to on ma.problem ma nawet jeśli mu nudno to jak dojrzały facet powinien przyjść powiedzieć że chce np czegoś nowego... Itp wszystko można zmienić tylko trzeba rozmowy

reklama
Porównanie twojego faceta Idiotyczne. Tak jak napisałaś zdrada oznacza nudę i zła sytuacje w Związku to skoro on robienie sobie dobrze stawia z nią na równi to nie wiem co napisac

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Gdzie tu Twoja wina nigdzie Kochana... Jak można sobie walić zamiast przyjść pogadać cos zmienić... Nie wiem nie jestem facetem i czasami sama ich nie rozumiem...

Kami kup sobie test facelle zwykły paseczek bez tego plastiku całego w rossmanie, one wychodzą naprawde szybko i mocne są kreski pomimo że czułość 25. Mi pokazuje się kreska w ciągu pierwszej minuty a potem juz tylko ciemnieje i ten test mi pokazała duże lepiej niż te droższe check and go. Co do facetów to prawde powiedział, moj też to robi ale my na luzie o tym rozmawiamy, poprostu nie zawsze ma ochote na stosunek bo to jednak wymaga energii, ja tam nie mam z tym problemu

Nie no ja też akceptuje, ale na luzie bez ukrywania się i wogole. Przynajmniej nie musimy zmuszać się do seksu. Ale tu on się ukrywał :( a to przykre

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Tez uważam ze to nie twoja wina zakocona. Faceci to dzieciaki i myślę kiedy mój w końcu dojrzeje :)
I dla mnie głupie jest tłumaczenie ze faceci albo zdradzają albo się masturbuja. To tak jakby wszystko było czarno-xzarne. Przegadajcie sprawę, może daj sobie parę dni aż ochloniesz. I wypracujcie jakiś kompromis. Bo nie może być tak że o kosztem swojego samozadowolenia zaniedbuje ciebie.

Oj dziewczyny dzisiaj to sobie po spałam do 8! Synek wczoraj został u babci,) wiec my zamiast jakiejś romantycznej kolacji co robiliśmy? Do 1 skladalismy meble bo sobie zmieniamy ;) a potem już nie mieliśmy siły na nic oprócz spania ;D

reklama
Do góry